REKLAMI GEÇ

DETKİB’e Harvardlı ziyaretçiler

DETKİB’e Harvardlı ziyaretçiler

Harvard Üniversitesi’nce yürütülen ve kendi alanlarında sıra dışı başarı sahibi olan adayların kabul edildiği program çerçevesinde Denizli’ye ABD’den gelen bir heyet, GETİAD temsilcileri ile birlikte DETKİB’i ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2010 Salı, 16:29

Harvard Üniversitesi’nde Kathleen Molony direktörlüğünde, Dünya’nın farklı ülkelerinden, farklı alanlarda, sıra dışı başarı göstermiş kişilerin kabul edildiği ve klasik sınıf eğitiminin yanı sıra, programa katılanlarının kendi aralarında deneyimlerini paylaştığı, araştırmalar gerçekleştirdiği bir program yürütülüyor. Bu programa katılan ve program çerçevesinde, inceleme için ABD’den Türkiye’ye gelen gruptan oluşan heyet, DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert’i makamında ziyaret etti.

ABD heyetinde program direktörünün yanı sıra, Almanya’dan, Endonezya’dan, ABD’den, Çin’den ve Japonya’dan, söz konusu programa burslu olarak katılma hakkını kazanan ve finans, sivil toplum örgütü, diplomasi ve askeri alanlarda faaliyet gösteren ve üstün başarı göstermiş olan profesyoneller de yer aldı. DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert heyete; Denizli, Denizli ihracatı ve DETKİB’i anlattı, Denizli’nin ülkemiz ihracatındaki yeri ve önemi konusunda bilgi verdi.

Başkan Kocasert, DETKİB’in yerel düzeyde diğer kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliğine ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çektikten sonra, heyete ortak projeler üretmek için işbirliği teklifinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından, DETKİB Başkanı Kocasert ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ABD heyeti ise Türkiye’nin her yerinde rastladıkları sıcak ev sahipliğinin bir örneğini de DETKİB’de yaşadıklarını ifade ederek teşekkürlerini sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı