REKLAMI GEÇ

ENGELLİ VE HÜKÜMLÜLERE 466 BİN LİRA DESTEK

ENGELLİ VE HÜKÜMLÜLERE 466 BİN LİRA DESTEK

Denizli İŞKUR’a başvuru yapan 7 engelli ve 4 eski hükümlü vatandaşın projeleri kabul oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2018 Cumartesi, 11:52

Kendi işyerlerini kurmak amacıyla Denizli İŞKUR’a başvuru yapan yedi engelli vatandaşın ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü aracılığı ile başvuruda bulunan dört eski hükümlünün projeleri, Vali Hasan Karahan başkanlığında, toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’nda kurul üyelerince uygun bulundu.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından projeleri onaylanan engelli ve eski hükümlü 11 vatandaşımız arasında protokol imzalandı. Projelere Denizli İŞKUR tarafından toplamda 466 milyon 546 bin 85 TL hibe destek sağlanacağı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda dördü eski hükümlü yedisi engelli olmak üzere on bir vatandaş ile protokol imzalandığı açıklayan İŞKUR, ayrıca meslek edindirme kursları kapsamında 40 engelli vatandaş için de Halk Eğitim Müdürlükleri ve Pamukkale Belediyesi ile protokol imzalandığı dile getirdi.

Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşların 18 Haziran  tarihine kadar Denizli İŞKUR’a başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı