REKLAMI GEÇ

Kent merkezinde galerici kalmayacak

Kent merkezinde galerici kalmayacak

Sarayköy’e bağlı Beylerbeyi Mahallesi’nde 2014 yılında temeli atılan Otonomi Denizli’ye taşınmalar başladı. Kent içindeki galericilerin tamamı kısa süre içinde bu bölgeye taşınmış olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 12:08

Denizli’de daha çok ‘Denizli Galereciler Sitesi’ adıyla anılan Otonomi Denizli’de çalışmalar tamamlandı, taşınmalar başladı.  Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından 2014 yılında inşasına başlanan Otonomi Denizli’de altyapı çalışmaları da kısa süre önce tamamlanmıştı. Son olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katkıları ile üstyapısı da yapılan bölge artık kentin otomobil piyasasının kalbi olacak.

30 GALERİCİ TAŞINDI BİLE
Bünyesinde 146 ana galeri ile 15 işyeri, banka, noter, sosyal tesis barındıran Otonomi Denizli’ye şu ana kadar 30’a yakın galerici taşındı. Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Necip İrdem ay sonuna kadar 60 işyerinin taşınmış olacağını söyledi. Yaptıkları tesisin alanında bölgenin en büyüğü olduğunu söyleyen İrdem, “Türkiye’nin de sayısı tesislerinden biri Denizli’mize kazandırıldı. Taşınmalar başladı. Tüm dükkanlar dolduğunda bu bölge çok önemli bir merkez haline gelecek” dedi. Hem tüccarlar hem de otomobil alıcılarının tüm işlemlerini Otonomi Denizli içinde görebileceğini kaydeden İrdem, “Bu tesisin kazandırılmasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın çok büyük katkıları oldu. Yönetim kurulumuza ve emeği geçen herkese bir Denizlili olarak teşekkür ediyorum” dedi.

KENT MERKEZİ BOŞALTILACAK
Otonomi Denizli’nin devreye girmesinden sonra özellikle kent merkezinde kaldırım işgaline neden olan galericiler de ortadan kalkacak. Denizli’deki araç yoğunluğunu da düşürmeyi hedefleyen proje, taşınmalar sonrasında özellikle Saraylar Mahallesi ve Santral Garaj bölgesini rahatlatmış olacak. Kent trafiğindeki araç sayısını da önemli ölçüde düşüreceği öngörülen Otonomi Denizli’nin resmi açılışı tüm taşınma işlemleri gerçekleştirildikten sonra yapılacak.

İRDEM: İYİ BİR YATIRIM MERKEZİ OLDU
Projenin öneminin büyük olduğunu hatırlatan Denizli Otomobilciler ve Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Necip İrdem, “Otonomi Denizli, kentteki otomotiv sektörünün kalbi konumunda olacak. Bu tesisin değeri kullanılmaya başlandıktan sonra çok daha iyi anlaşılacaktır. Denizli’de sürekli açık bir oto pazarı gibi de düşünülebilir. Her bütçeye, her talebe yanıt verebilecek işletmelerle hizmet verecek. Tesis aynı zamanda projeye inanan galericiler için de iyi bir yatırım aracı oldu. Her yönüyle Denizli’ye yakışan, Denizli kalitesini yansıtan bir merkez yaptık. Her unsuru içinde barındıran Otonomi Denizli’de araç alıp satmak son derece kolay hale gelmecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı