REKLAMI GEÇ

Honda’lar göz dolduruyor

Denizli’de birçok yerde tanıtım yapan Honda hareketliliğe ve aktiviteye doymuyor. Hafta sonu Çamlık Gondol Restoran önünde yapılan araç tanıtımına ilgi yine beklenenin üstünde oldu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2007 Salı, 00:00

Dünya araç piyasasında önemli bir yere sahip olan Honda, Denizli’de de büyük beğeniye sahip. Honda’nın Denizli’deki yetkili satıcısı olan Sadıkoğlu Otomotiv, tanıtım aktivitelerini aralıksız sürdürüyor. Sadıkoğlu Honda Plaza, son olarak hafta sonu Çamlık Gondol Restoran önünde araçlarını Denizlililere tanıttı. İlgi ve beğeninin fazla olduğu tanıtımda, Honda her zaman ve her yerde olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Denizli’de binek otomobil pazarında ikinci sıraya sahip olan Honda, genel anlamda satışlarını da her geçen gün daha da yukarılara taşımaya devam ediyor. Hedeflerinin Denizli’de ilk sıraya yükselmek olduğunu belirten Honda Plaza Sadıkoğlu yetkilileri “Her zaman ve her yerde olmaya, herkesi Honda sahibi yapmaya kararlıyız. Bizden araç almak, Honda sahibi olmak çok kolay. Müşterilerimiz kalite, konfor, teknoloji ve performansla tanışmak, tüm bunlara sahip olmak istiyorlarsa sadece plazamıza uğramaları yeterli olacak” dediler.

Sadık’ta muayene başladı

Öte yandan Otomotiv, sigorta ve akaryakıt sektörlerinde büyük başarı yakalayan Sadık Group, Honda Plaza’da egzoz muayene istasyonuyla da hizmet vermeye başladı.Yıllardır Denizli’de otomotiv, sigorta ve akaryakıt gibi önemli sektörlerde kent halkına hizmet veren Sadık Group, yine otomotiv sektörünün bir kolu olan egzoz muayene işine de atılım yaptı. Honda Plaza’da egzoz muayene istasyonuyla hizmet başlayan Sadık Group, her marka, model, ticari, resmi ve hususi araçlara 17 YTL tutarındaki pul karşılığında egzoz ölçümü yapıyor. Konuyla ilgili olarak bilgiler aktaran Sadık Group Koordinatör Müdürü Ahmet Tamer Aksungur: “Mayıs ayı itibari ile egzoz muayene işine başlamış bulunmaktayız. Burada her marka, model, ticari, resmi ve hususi bütün araçlara 17 YTL karşılığında egzoz muayene pulu vermekteyiz. Yeni araçlarda 2 yılda bir, 10 seneden sonra her yıl bu muayene yapılmaktadır. Resmi ve ticari araçlarda her sene sonunda yılda bir kez bu muayeneyi yaptırmak zorunludur. Çevre ve Orman Müdürlüğü bu işe çok önem veriyor. Bu muayene yaptırılmadığında 539 YTL para cezası uygulanmakta. Muayene yaptırılmış, fakat değerler uygun çıkmamışsa bu para cezası 1000 YTL’ye kadar çıkmakta. Biz Sadıkoğlu Honda Plaza’nın alt katında bu hizmeti vermekteyiz. İzmir asfaltı 5.km’de marka ve model ayrımı yapmaksızın 17 YTL karşılığında aracınızın egzoz muayenesini yaptırmanız için sizleri bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı