REKLAMI GEÇ

İş kadınlarının duayeni DEGİAD’ın sohbet konuğu oldu

İş kadınlarının duayeni DEGİAD’ın sohbet konuğu oldu

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) üyeleri, Türkiye’nin en önemli iş kadınlarından Nurten Öztürk’ü soluksuz dinledi. Öztürk, 2 saate yakın hayat hikayesini ve öğretmenlikten iş dünyasına nasıl ve neden geçtiğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 15:13

OPET’i yaratan patronlardan Nurten Öztürk, 2 saate yakın hayat hikayesini, öğretmenlikten iş dünyasına nasıl ve neden geçtiğini, bu yolculukta hangi duraklarda nelerle karşılaştığını, işine olan sevgisini, patronlukta kendisiyle birlikte sınırsız sevgi-saygı-güvenle yürüyen eşinin desteğini, Koç ailesi ile ortaklıklarını, sosyal sorumluluk projelerini anlattı ve gençlere de pek çok kıymetli tavsiyelerde bulundu.

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) sohbet konuğu olan Nurten Öztürk, hiç kimsenin başta inanmadığı Temiz Tuvalet Kampanyası’ndan, Çanakkale Gelibolu’yu adeta yeniden yarattıkları Tarihe Saygı Projesi’ne kadar, bir çok sosyal çalışmayla destekledikleri OPET markasında hedefin ‘araçlara değil araçları süren insanlara’ hizmet olduğu vurgusunu yaptı.

Öztürk, önceliğinin hep insan ve memleket olduğunu, şansının da kendisine eğitim olanağı tanıyan babası, kendisini iş yaşamında destekleyen eşi ve kadınlara bu yolu açan Atatürk olduğu söyledi.

Esprili ve doğal anlatımın ardından salondaki dinleyenler, 1 saate yakın da Nurten Öztürk’ü soru yağmuruna tuttular.

Bütün konuşmasını ayakta sürdüren Öztürk, enerjisi ve sorulara verdiği samimi yanıtlarıyla dinleyenleri kendine ve başarı yolculuğuna hayran bıraktı.

Etkinliğin başındaki sunumunda Denizlili iş insanlarının girişimcilik hikayesini konuğa anlatan DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, etkinlik sonunda da Yeşil Yol projesiyle doğaya yatırım atağını sürdüren OPET’in patronuna, DEGİAD Hatıra Ormanı’na adına dikilen fidanların belgesini sunarak teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı