REKLAMI GEÇ

ÖZEL BEYAZ İNCİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

ÖZEL BEYAZ İNCİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Denizli’nin ilk, ağız ve diş sağlığı polikliniğini 2005 yılında kuran diş hekimleri, kadroyu ve çalışma alanlarını genişleterek, Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni, açtı. 6 diş hekimi tarafından kurulan Beyaz İnci, İl Sağlık Müdürlüğü arkasında hizmet veriyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2011 Cumartesi, 15:37

Denizli’nin, ilk ağız ve diş sağlığı polikliniği olan Denizli Diş Polikliniği’ni, 2005 yılında Denizli’ye kazandıran 5 diş hekimi, artık daha geniş bir kadro ve daha geniş bir çalışma alanı ve yeni bir isim altında hizmet veriyor. Diş Hekimi Mehmet Böbeci, Korhan Dayan, Ünal Kacar, Rasim Yağcı, İlker Özkan ve Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Dr. Can Üstay tarafından kurulan Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni Denizlililerin hizmetine sundu. Kadrosunda Ortodonti Uzmanı Dr. Gökhan Özkan, Diş Hekimleri Mümin Kabadayılar, Evin Doğaç Tanınmış, Zeynep Güler, Melek Çoban ve Filiz Çoban’ın bulunduğu Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü arkasındaki 2 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Erkmen, Denizli’de hem özel sektörün hem de kamu sektörünün sağlık alanında çok önemli yatırımları olduğunu belirterek, “Her yeni yatırımın açılışında ayrı bir heyecan duyuyoruz. Denizli çok yakında tam teşekküllü, 1000 yatak kapasiteli bir bölge hastanesine kavuşacak. Denizli’de artık dişle ilgili çözülemeyen bir problem kalmadı. Bu da bizi çok sevindiriyor” dedi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Denizli belediyesi olarak, eğitim ve sağlık alanında yapılacak işlemlerle ilgili sınırları her zaman zorladıklarını söyledi ve merkezin Denizli’ye hayırlı olmasını diledi.

2009 yılında temeli atılan ve bugün, 1 genel anestezi uzmanı, 3’ü uzman toplam 13 diş hekimi ile 20 personelin hizmet verdiği Beyaz İnci’nin açılışını; Vali Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AKP Denizli Milletvekili Aday Adayı Nihat Zeybekci ve Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ortaklarından Diş Hekimi Mehmet Böbeci’nin annesi Yıldız Böbeci yaptı. Saraylar Mahallesiu 495 Sokak’ta hizmet veren Beyaz İnci’nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, davetliler merkezi gezdi. Vali Erkmen ve beraberindekilere, Diş Hekimi Mehmet Böbeci, merkezde verilen hizmetleri anlattı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, açılışa gönderilen çiçeklerin çokluğu dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı