REKLAMI GEÇ

Platformda devir teslim

Platformda devir teslim

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, 1 yıldır yürüttüğü platform sözcülüğünü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye devretti. Keçeci ve Tefenlili, platform olarak Denizli için büyük önem taşıyan projelerin hayata geçirilip, sorunların çözümüne devam edileceğini söylediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 10:38

2011 yılında oluşturulan Denizli Platformu’nun 1 yıldan bu yana dönem sözcülüğünü sürdüren Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda görevini Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’ye devretti.

DENİZLİ PLATFORMUNUN GÜCÜ TARTIŞILMAZ
Devir teslim töreninde, Denizli Platformu’nun en büyük güçlerden biri olduğunu belirten Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, platformun yılda bir kez sözcüsünü değiştirdiğini belirtti.
Keçeci, “Platform aynı zamanda Denizli’nin sorunlarını çözmeyi başaran en önemli kurumlardan biri. 2011 yılından bu yana platform olarak çevre yolu, bölünmüş yol demiryolları, TEKNOKENT, hava alanının işlevselliğe kavuşması gibi birçok önemli proje hayata geçirildi. Önümüzde Pamukkale’nin bir an önce imar sorunun çözülmesi projesi var. Demiryolu ise çift ray olduğu taktirde sanayici için büyük fayda sağlayacak ve nakliyeden de kazanılmış olacak” dedi.

Platformun yeni dönem sözcüsü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de, istihdam başta olmak Denizli’nin büyümesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı