REKLAMI GEÇ

Denizli SMMMO’da görev değişimi. Yeni Başkan Himmet Yavaş

Denizli SMMMO’da görev değişimi. Yeni Başkan Himmet Yavaş

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda görev değişimi. 29 Mayıs 2016’da yapılan seçimlerin ardından başkanlığı getirilen Ali Osman Horzum, 1.5 yıllık görev süresinin ardından görevi Başkan Yardımcısı Himmet Yavaş’a devretti. Başkanın değişmesinin ardından Denizli SMMMO’da yeni görev dağılımı da yapıldı. Yavaş, bir sonraki genel kurula kadar başkanlık görevini yürütecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2017 Cuma, 15:13

29 Mayıs Pazar günü sandık başına giden serbest muhasebeci ve mali müşavirler, odanın yeni yönetimini belirlemişti. Ali Osman Horzum, Himmet Yavaş ve Hakan Şirin’in listesinden 2’şer kişi yönetim kurulu listesine girmeyi başarırken, aynı oyu alan Necdet Bardan ve Hasan Akgün arasında çekilen kura ile listenin 7. ismi Necdet Bardan olmuştu.

Genel kurulun yapılmasından kısa süre sonra ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Denizli SMMMO, başkan ve yönetim kademelerini belirlemiş, Ali Osman Horzum başkan olurken, Himmet Yavaş başkan yardımcılığına, Mustafa Çakmak oda sekreterliğine, Rıza Altın da saymanlığa getirilmişti. Necdet Bardan, Hakan Şirin ve Ersoy Yılmaz ise koordinatör üye olarak görev yapmaya başlamıştı.

1.5 YIL ARADAN SONRA YÖNETİM YENİDEN ŞEKİLLENDİ
Ali Osman Horzum başkanlığındaki Denizli SMMMO yönetimi, 1.5 yıllık görev süresinin ardından yeniden şekillendi. Yeni yönetim kademelerini oluşturmak üzere toplanan Denizli SMMMO yönetimi, başkanlığa Himmet Yavaş’ı getirdi.

Başkan yardımcılığı görevine başkanlığı devreden Ali Osman Horzum, oda sekreterliğine Rıza Altın, saymanlığa da Mustafa Çakmak getirildi. Necdet Bardan, Hakan Şirin ve Ersoy Yılmaz ise koordinatör üye olarak görevlerini sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı