REKLAMI GEÇ

TMMOB’a bağlı odalarda yarış başlıyor

TMMOB’a bağlı odalarda yarış başlıyor

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne TMMOB)bağlı odalar seçimli genel kurullarını mart ayına kadar tamamlayacak.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2013 Perşembe, 10:48

BÜŞRA KURU

Denizli’de TMMOB’a bağlı olarak faaliyet gösteren mühendis odaları genel kurullarını mart ayına kadar tamamlayacak. İlk olarak Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin üyeleri sandık başına gidecek. 29 Aralık’ta yapılacak genel kurulda oy kullanacak 500 ziraat mühendisi, şubenin yeni yönetimini belirleyecek. Halen şube başkanlığını sürdüren Kadir Çetinkol dışında adaylığını açıklayan kimse bulunmuyor.

EMO’DA TARİH KESİNLEŞMEDİ

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Denizli Şubesi’nin genel kurul süreci de ocak ayında tamamlanacak. Genel merkezden tarih bekleyen EMO Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulunda, Denizli’nin yanı sıra Muğla ve Uşak il temsilcikleri ile Bodrum, Fethiye, Marmaris, Ortaca ve Milas ilçe temsilciklerinden bin 100 üye sandık başına gidecek. Halen oda başkanlığı görevini yürüten Abdullah Şavklı’nın dışında henüz başkan adaylığını açıklayan yok.

MMO’DA SEÇİM OCAK AYINDA

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi’nin genel kurul tarihi 18-19 Ocak olarak açıklandı.Genel kurulda Denizli, Muğla, Aydın ve Uşak’tan 3 bin 700 üye oylarıyla şube yönetimini seçecek. Şube başkanlığını Bolat Ferhat Arıkan yürüttüğü Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde, bir grubun aday çıkarmak için çalışma yürüttüğü öğrenildi.

JEOLOJİ MÜHENDİSLER ODASI

Genel merkezin onayıyla şubat ayının başlarındagenel kurulunu yapması beklenen Jeoloji Mühendisleri OdasıDenizli Şubesi’ne bağlı olarak Uşak İl Temsilciliği de faaliyet gösteriyor. 350 üyeli odanın şube başkanlığını halen Özer Tunçtürk yürütüyor.

İNŞAAT MÜHENDİSLER ODASI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyeleri de şubat ayında sandığa gidecek. 16 Şubatta oy kullanacak bin üye şubenin yeni yönetimini belirleyecek. İMO Denizli Şube BaşkanlığınıHayri Ünsürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı