REKLAMI GEÇ

DSO 2. Başkanı Selim Kasapoğlu görevini bırakıyor mu?

DSO 2. Başkanı Selim Kasapoğlu görevini bırakıyor mu?

Kısa süre önce gerçekleştirilen seçimlerin ardından Denizli Sanayi Odası’nda 2. Başkanlık görevine getirilen BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun 30 Nisan’da yapılacak BASİAD Genel Kurulu’nda yeniden aday olmayacağı konuşuluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 17:23

Denizli’nin başarılı genç işadamlarından biri olarak gösterilen BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, bilindiği üzere bir süre önce gerçekleştirilen Denizli Sanayi Odası seçimlerinde yeniden yönetime getirilmiş, yönetim tarafından ise 2. Başkanlık görevine seçilmişti.

Çifte Başkan Selim Kasapoğlu, bir ay geçmeden ikinci seçim heyecanı içinde. Keza kısa adı BASİAD olan Babadağlı sanayici ve İşadamları Derneği 30 Nisan’da seçime gidiyor.

Ancak iş dünyası bir süredir Selim Kasapoğlu’nun tekrar görev almak istemediğini konuşuyor. Görevi DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’ndan devraldıktan sonra önemli çalışmalara imza atan Kasapoğlu’nun neden aday olmadığı ise merak konusu.

Kasapoğlu’nun BASİAD başkanlığını bırakacağına yönelik iddialar sadece iş değil siyaset kulislerini de hareketlendirdi. Yakın çevresi genç işadamı için Denizli sanayi Odası’nda daha aktif olmak isteyebileceğine dair yorumlarda bulunurken, bazı çevreler Kasapoğlu’nun yaklaşan erken seçimler öncesi siyasete girme planı yapabileceği yorumlarını dillendiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı