REKLAMI GEÇ

DSO’da Müjdat Keçeci güven tazeledi

DSO’da Müjdat Keçeci güven tazeledi

Denizli Sanayi Odası’nın 4 Nisan’da başlayan seçim süreci tamamlandı. 17 komiteye seçilen ve DSO’nun meclisini oluşturan 37 işadamı bugün yeniden sandık başına gitti. Keçeci DSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Mehmet Tosunoğlu Meclis Başkanlığı’na seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2018 Çarşamba, 18:46

Denizli Sanayi Odası seçim sürecini tamamladı. 4 Nisan’da sandık başına giden üyeler odanın 37 kişilik meclisini oluşturan 17 komite seçimini tamamlamıştı.

Meclis üyeleri bugün bir kez daha sandığa gitti, tercihlerini bu kez de oda yönetimini belirlemek için kullandı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna da Ayhan Doğrar, Okan Konyalıoğlu, Kemal Filiz, Mehmet Boyar, Mehmet Cillov, Samet Gündüz, Selim Kasapoğlu, Güven Dokumacı getirildi.

Meclis üyeleri, Mehmet Tosunoğlu’nu da meclis başkanlığına getirdi. DTO yönetimi cuma günü gerçekleştireceği ilk toplantısında görev bölümünü de yapacak.

“MECLİS YÜZDE 67 DEĞİŞTİ”
Seçimlerin tamamlanmasının ardından değerlendirme yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, meclisin bir önceki döneme göre yüzde 67 değiştiğini söyledi.

Keçeci, “Dolayısıyla bu değişiklik gençlerden yana oluştu. Bu arada özellikle gençlerin de deneyim, kültür, dil bilme özelliklerine göre tercihlerimizi belirledik. Bu durumda, şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki, artık sanayi kenti Denizli’nin sanayi odası da kentin ihracatçı ve sanayici kişiliğine uygun bir kurum haline geldi. Bu nedenle bu dönemde özellikle sanayi Odası bu gençlerle yurtdışı ilişkilerini daha yoğun hale getirecek ve Denizli’ye gerek ihracat, gerekse Denizli’ye yabancı sermayenin getirilmesi için çalışmalar yapacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı