REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nın genel kurulu 8-9 Şubat’ta

Mimarlar Odası’nın genel kurulu 8-9 Şubat’ta

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulu 8-9 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Genel kurula halen şube başkanlığı görevini sürdüren Cüneyt Zeytinci’nin hazırladığı tek listeyle gidilmesi bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2014 Cuma, 16:42

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin olağan genel kurulu hafta sonunda yapılacak. Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirilecek ilk gün çalışmalarında şubenin faaliyetleri ve gündemde yer alan konular görüşülecek. 9 Şubat Pazar günü de seçimler yapılacak. Oy verme işlemi Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde olacak.

CÜNEYT ZEYTİNCİ ADAY
Bu arada seçimlere tek listeyle gidilmesi bekleniyor. Daha önce adaylığı gündeme gelen Osman Yücel Aysun, görüşmeler sonucunda halen şube başkanı olan Cüneyt Zeytinci’nin hazırladığı listede yer aldı. Zeytinci’nin listesi murat Atılgan, Özlem durdu Kabaetli, Osman Yücel Aysun, Mehmet Dinçer, Kadir Onur Güzin ve Emre Karaköse’den oluşuyor.

Zeytinci ve listesinde yer alan isimler yaptıkları açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda, 11.dönem oda çalışmalarının; mimarların topluma karşı sorumlulukları, mimarlık mesleğinin geliştirilmesi ve meslektaşlarımızın özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi, odamızın işlevsizleştirilmesine yönelik girişimlerin üyelerimiz desteği ile engellenmesi üzerine yoğunlaştırılması zorunluluktur” denilerek, şu görüşlere yer verildi:
“Bugün ülkemizde yürütülmekte olan politikalarla “kamusal ve kentsel yağma” önünde engel olarak görülen başta Mimarlar Odası olmak üzere “kimlikli, yaşanılır ve demokratik” kentleri savunan bütün kesimlere karşı “baskı ve işlevsizleştirme” politikaları uygulamaya konulmuştur.
11. Dönem çalışma aksımız, Mimarlar Odası örgütlenmemizin geliştirilmesi, mesleğimize ve meslektaşımıza sahip çıkma çabasının yükseltilmesi, mimarlığın toplumla buluşması ve nitelikli mekânsal olanakların yaratılması, doğal ve kültürel değerlerimizin korunması yönündeki özverili çalışmaların desteklenmesi olacaktır.

Genel Kurulumuzun, mesleğimize ve ülkemize bir katkı olacağı inancıyla, Mimarlar Odası Denizli Şubesi 11.dönem Yönetim kurulu adaylığımızı açıklıyor, bütün meslektaşlarımızı samimi ve sıcak duygularla selamlıyoruz.“

Öte yandan, Süleyman Emiroğlu ve arkadaşlarının liste hazırlamak için çalışmalar yaptığı iddia ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı