REKLAMI GEÇ

Geleceğin Umutları Sahnede

Geleceğin Umutları Sahnede

Denizli Çocuk Yuvası’ndan yaşları 7 ile 17 arasında değişen 20 çocuğun sahneye koyduğu ‘Geleceğin Umutları Sahnede’ adlı tiyatro oyunu seyircileri ile buluştu.

/ DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2010 Perşembe, 17:26

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin hazırladığı ve Denizli Çocuk Yuvası çocuklarının sergilediği ‘Geleceğin Umutları Sahnede’ adlı tiyatro oyunu tiyatro severlerle buluştu. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen oyuna, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda davetli katıldı.

Tiyatro severlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda, günlük hayatta yaşanan sıkıntılara komedi katarak izleyicilerin karşısına çıkan çocuklar, izleyenleri uzun süre güldürerek keyifli bir akşam yaşattı. Yaklaşık 1 saat süren ‘Geleceğin Umutları Sahnede’ adlı oyun, izleyenlerden büyük beğeni alarak ayakta alkışlandı.

Minik oyuncular salonu dolduranlara keyifli bir akşam yaşatırken, oyun sonunda sahneye çıkan Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, oyuncuları performanslarından dolayı tek tek kutladı. Oyunu çok beğendiğini dile getiren Çınar, çocukların istedikten sonra neleri başarabileceklerini ortaya koyduğunu belirterek; “Her biri olmasa bile belki bir kaçı bu oyundan sonra da tiyatroyla uğraşarak hayatın, yaşamın gerçeklerini sergileyebilirlerse, ümit ediyorum yetenekli oyuncular çıkacaktır” dedi.

Çocuk Esirgeme Kurumu’nun kuruluşunun 25. yılında sergilenen oyunda, Denizli Çocuk Yuvası’ndan yaşları 7 ile 17 arasında değişen 10 kız 10 erkek olmak üzere 20 çocuk sahne aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı