REKLAMI GEÇ

Jival iftarla teşekkür etti

Altın dünyasının iddialı isimleri arasına girme hedefindeki Jival, birinci yılını doldurmadan yüzde 20’lik yıl sonu hedefine ulaştı. Jival, altın piyasasında kısa süre içinde yakaladığı başarıyı, sektör temsilcileriyle iftar yemeği düzenleyerek paylaşıyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2007 Salı, 00:00

Jival Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki iftar yemeklerinin ilki geçtiğimiz Cuma, Denizli’de düzenlendi. Denizli’deki kuyumculuk firmalarının üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinde sektör temsilcileriyle buluşan Jival İcra Kurulu Başkanı Hakkı Sezer, şimdiden %20 olan yıl sonu hedeflerini aştıklarını belirterek, “JİVAL olarak ilk yıl için hedefimiz 6 bölgede,15 ekiple yer almaktı. 2008’de ulaşmayı hedeflediğimiz rakamlara 2007’de ulaştık. Hedeflerimizin ilerisinde gidiyoruz. Şu anda 9 bölge ofisi ve 20 ayrı ekiple Türkiye’nin yüzde 90’ına ulaşıyoruz. 2010 yılına kadar sektörde kendi alanında lider olma hedefi ile yola çıktık. İş ortaklarımızın özverili çalışmaları ile bu doğrultuda çok hızlı bir şekilde ilerleceğimize inanıyor ve değerli katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Altın sektöründe üretici dört büyük firma tarafından kurulan Gessart’ın markası olan Jival, Kasım 2006’da sektöre adım attı. Kısa sürede Türk altın takı dünyasının en bilinen markaları arasında yer almayı başaran Jival, tasarımlarını, Türkiye çapında 1700’ü aşkın kuyumcuda tüketicilerle buluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı