REKLAMI GEÇ

PAÜ konser sezonunu kapattı

PAÜ konser sezonunu kapattı

Pamukkale Üniversitesi, DESAV ve Forum Çamlık AVM tarafından ortaklaşa düzenlenen Konser Sezonu’nun son etkinliğinde, Amerikalı genç müzisyenlerden oluşan PACO Klasik Müzik Topluluğu sahne aldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2010 Çarşamba, 17:02

Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür merkezinde düzenlenen sezonun son konserine, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Forum Çamlık AVM Müdürü Hakan Elmastaş ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konser öncesi konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, konser sezonun düzenlenmesinde emeği geçen sponsorlara teşekkür ederken, PAÜ ve DESAV var olduğu sürece Denizli Sanat Festivalleri yapılana kadar bu işbirliğinin sürmesini diledi.
Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu ise DESAV olarak bu yıl 10. yıllarını kutladıklarını hatırlatırken, 10 yıldır yaptıkları çalışmalarla Denizli’de sanat alanında birçok işe imza attıklarını belirtti. Tıkıroğlu, son 2 yıldır Pamukkale Üniversitesi’nin desteği ile artık sezonluk konser takvimi ile sanatseverlerin karşısına çıktıklarını söyledi. Bu yıl 14 etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden Tıkıroğlu, konserlerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Konuşmasında Forum Çamlık AVM olarak sadece alışveriş anlamında değil kültür ve sanat konularından da Denizlilere hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getiren Forum Çamlık AVM Müdürü Hakan Elmastaş, gelecek senelerde de bu desteğin süreceğini söyledi.
Açılış konuşmalarının ardından konser sezonun düzenlenmesinde emeği geçen kişi kurum ve kuruluşlara günün anısına plaket verildi.

PACO, İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Tamamı Amerikalı lise öğrencilerinde oluşan PACO Klasik Müzik Topluluğu, verdikleri konserde izleyenleri büyülerken, Kuzey, Orta ve Güney Amerika’dan seçkin eserleri izleyenlerle buluşturdu.

Konser Sezonu Fotoğraf
Sergisi İle Tamamlandı
2009-2010 Konser Sezonu, konser sonrası açılışı yapılan fotoğraf ve konser afişi sergisi ile son buldu. Serginin açılışını Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu yaparken, konser sezonu boyunca gerçekleştirilen 14 etkinlikte çekilmiş olan 29 fotoğraf ve 11 konser afişi davetlilerden büyük ilgi gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı