REKLAMI GEÇ

Teras Park’ın otomobil talihlisi Çoban Ailesi oldu

Teras Park’ın otomobil talihlisi Çoban Ailesi oldu

Teras Park’ın 20 Mayıs – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen lüks otomobil çekilişinin talihlisi belirlendi. Ali Tınaz’ın sunuculuğunu yaptığı çekilişte, 100 binin üzerindeki katılımcı arasında kazanan Mihriban Çoban oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 15:53

Ödül olarak Mercedes otomobilin verildiği çekiliş eğlenceli görüntülere sahne oldu. Sevilen sunucu Ali Tınaz, çekilişi izlemeye gelen izleyiciler arasından seçtiği misafirleri hem eğlendirdi hem de onlara birbirinden güzel hediyeler kazandırdı. Ali Tınaz’ın sorduğu sorulara doğru cevap veren ziyaretçiler, tabletten kahve makinesine, hediye çeklerinden elektrikli ev aletlerine kadar onlarca hediye kazandı.

KAZANAN OLDUĞUNA İNANAMADI
Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte, lüks otomobilin talihlisi Mihriban çoban oldu. Sunucu Ali Tınaz, telefonla ulaşılan talihliye “Mercedes otomobili siz kazandınız” dedi. Kendisine şaka yapıldığını düşünen Mihriban Çoban, bir süre bu bilgiye inanmadı. Daha sonra alışveriş merkezine gelen Mihriban Çoban’a kazandığı Mercedes CLA200 aracın anahtarını Teras Park Alışveriş Merkezi müdürü Osman Koçaslan teslim etti.

Çok mutlu olduğunu ve bunu ifade edecek kelimeler bulmakta zorlandığını ifade eden Çoban, otomobili kendilerine bir mağazadan aldıkları cep telefonunun kazandırdığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı