REKLAMI GEÇ

AK Parti 180 bin üye hedefliyor

AK Parti 180 bin üye hedefliyor

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, basın mensuplarıyla yeni parti binasında bir araya geldi. İddialı açıklamalar yapan Örki, Denizli’de 180 bin üye sayısı hedeflediklerini söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2014 Çarşamba, 10:52

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, yeni il binasında basın mensuplarını ağırladı. Parti üyeliğinin gelecek dönemde, büyük önem kazanacağını, üyelerin artık parti yönetiminde etkin ve söz sahibi olacaklarını söyledi. Denizli’de 180 bin üye sayısı hedeflediklerini belirten Örki, “Üyelik öyle bir noktaya gelecek ki AK Parti’nin geneldeki siyasetine bizzat yön verecek, genel siyasi çözümlerde bizzat etkili hale gelecek. Üyeler delegeleri seçecek. Belki çok kısa zaman sonra üyeler bu partinin il başkanını seçer, ilçe başkanını seçer hale gelecek. Bu nedenle bizim üye sayımızı arttırmamız gerekiyor. Üyeler bir partinin nefes alış verişidir. Eğer üyeler o partiye yeni kayıtla gelmiyorsa o partinin nabzı yavaşlar. O partinin beynine oksijen gitmemeye başlar. Bu vücudun fonksiyonlarını yeterli olmadığını gösterir bu nedenle bizim için üye kaydı çok önemlidir” dedi.

AK Parti’ye uye kayıtları konusunda spekülasyon ve dedikodular yapıldığını savunan Örki, “Zaman zaman duyuyoruz. Yoldan geçeni kayıt yapıyorlar. Makarna dağıtıyorlar ya da beyaz eşya veriyorlar gibi söylentiler oluyor. Biz kapımıza gelmiş ben üye olmak istiyorum diyen kişileri partiye kaydediyoruz. Amacımız demokrasiyi olabildiğince ileriye götürmek. Şuan 110 bin üyemiz var. Hedefimiz ise 180 bin üye” dedi.

13 İL DENİZLİ’DE TOPLANIYOR
13 ilin parti teşkilatlarının katılacağı bir değerlendirme toplantısına Denizli teşkilatı olarak ev sahipliği yapacaklarını da açıklayan Örki, “Cuma günü Denizli’mizde 13 ilin il başkanları, ilçe başkanları, koordinatör milletvekilleri, teşkilat başkan yardımcıları ve Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu’nun katılımıyla büyük bir merkezi toplantı gerçekleştireceğiz. Burada kongre süreçlerini değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı