REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den yolsuzluk yapanlara beddua

Zeybekci’den yolsuzluk yapanlara beddua

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına konuşan AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, ” Her kim ki milletin iradesine el uzattı. Her kim ki yetimin hakkına el uzattı. Allah iki cihanda sefil ve rezil etsin inşallah” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 17:52

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Yenişehir Mahallesi’ndeki Pekdemir Düğün Salonu’nda düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’na AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Ak Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, bakanların yargısız infaz edildiğini belirterek, “Son zamanlarda partimize karşı saldırılar başladı. Ak Parti’nin mensupları olarak yolsuzlukla itham ediliyoruz. Teşkilatım buna inanmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk haksızlık varsa bizim içimizde ise bu iddiaların peşinden gideriz. Yolsuzluk yapanların kimler olduğunu gayet iyi biliriz. Bakanlarımıza yargısız infaz yapılıyor. Büyük oyunun farkına varalım” dedi.

ZEYBEKCİ: “BAŞBAKAN’IMIZI YEDİRMEYİZ”
AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Nihat Zeybekci, operasyonların arkasında olanların Tayyip Erdoğan’sız Ortadoğu ve Türkiye istediklerini belirterek, “Her kim ki milletin iradesine el uzattı. Her kim ki yetimin hakkına el uzattı. Allah iki cihanda sefil ve rezil etsin inşallah. Bundan önce de Gezi operasyonu vardı. Bunların altında yatan tek şey Tayyip Erdoğan’sız bir Ortadoğu ve Türkiye. Tayyip Erdoğan’sız bir siyaset istiyorlar. Başbakanımızı yedirtmeyeceğiz. Bunu aklınızdan dahi geçirmeyin. Aklınızı uçururuz. Kardeşlerimizi bazı şeylere alet etmeye çalışacaklar. Kimse ve kardeşlerimiz bu namertlerin oyununa gelmeyecek” dedi.

Yorumlar

ÖZKAN BALDAN   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 15:11

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH………………..

İbrahim   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 11:35

bir bakanın yolsuzluk iddialarına karışmış ise görüntü ve ses kayıtları varsa istifa etmesi gerekirken bakan bey amirini memurunu oradan oraya tayin ediyor yani susturmak istiyor

orkibey   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 10:47

Orki Bey, yargısız infaz kavramını yeni öğrendiniz herhalde. Nasıl din nasıl iman bu? Kendine dokununca günah başkasına yapılınca mübah. Azıcık vicdanın var mı? Yüzlerce kişi yargısız infaza maruz kalırken vicdanın ayakkabı kutusundaydı sanırım. Tayyibi de kimse yemeye çalışmaz. Tayyibi yiyen sizlersiniz. Sahi hırsızın hiç mi suçu yok?

20denizli   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 10:10

yetim hakkı derken buna gemicikler dahil mi peki bakan çoçugunun evinde çıkan para sayma makinasını polis getirdi 6 adet kasayla fantazimi yapıyordu evde resimler açıkla peki sayın çumhurbaşkanı neden sus pus diye sormak lazım akp milletvekili nurcan dalbudak sadece adını başörtüsü olunca duyduk nbiraz konuş senin adınıda duymadık sayın vekil öneri yok kanun yok rapor yok hep sus sus

vatandaş osman   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 04:20

ne kadar doğru bir söz,HACIDAN HOCADAN birde GECENİN KARANLIĞINDAN KORKULUR…..

sema   -  Bağlantı 22 Aralık 2013, 00:14

dua ve beddualarla kendinizi aklayacağınızı mı zannediyorsunuz

nurhan   -  Bağlantı 21 Aralık 2013, 22:02

Ben, sadece Türkiye istiyorum… Sıradan vatandaşın da, polisin de, valinin de, milletvekillerinin de, bakanların da, öbür tarafı bilmem ama, bu tarafta rezil olmadıkları, hısımların biribirine düşüp husumetlerini haykırmadıkları, cüzdanları kadar vicdanlarına da güvendikleri, dua etmeseler de birbirlerine, beddua da etmedikleri. … Aklımıza sahip çıkalım.. O bize her zaman lazım..

Mert   -  Bağlantı 21 Aralık 2013, 18:50

yetim hakkini siz dokunmadiniz makina saydi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı