REKLAMI GEÇ

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz: “Hepsi birbirinden değerli”

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz: “Hepsi birbirinden değerli”

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, 1 Kasım seçimlerine katılacak adaylar ve seçim sürecini değerlendirdi. Adayların titizlikle belirlendiğini belirten Filiz, demokratik ve saygılı bir seçim süreci temenni etti. Filiz, 1 Kasım seçimlerinin Ak Parti’nin yeniden tek başına iktidarı ile sonuçlanacağını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2015 Pazar, 14:55

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, partisinin milletvekili adayları ve seçim sürecini değerlendirdi. Ak Parti’nin kurumsal tecrübesine yakışır biçimde, bütün değerlendirmeleri profesyonelce ve titizlikle yaparak listeleri oluşturduğunu belirten Filiz, teşkilatın tüm kademelerinin ekip ruhu ile çalışarak, birbirinden değerli aday adayları arasından bir seçim yapmak için yüreğini ve aklını ortaya koyduğunu ifade etti.

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
“Şehrimizin ve insanımızın kaderine sahip çıkacak olan milletvekili aday kadromuzun tümü birbirinden değerli” diyen Filiz, “Vizyonlarıyla Denizli halkına ve milletimize en üst düzeyde hizmet edecek bilgi ve birikime sahip isimler aday olmuştur. Davamıza ve hizmete talip olmaları konusunda hepsiyle gurur duyuyoruz ve hep birlikte çalışarak bu seçimlerde alnımızın akıyla milletvekili adaylarımızı meclise göndereceğimize inanıyorum. Önce demokratik ve saygılı bir seçim süreci için, akabinde de Yeni Türkiye hedefimize ulaşma noktasında bize düşen, bu davaya gönül veren eski milletvekillerimiz, aday adaylarımız, adaylarımız ve tüm teşkilatımızla AK Parti’ye yakışan bir aile ortamında omuz omuza çalışmaktır” dedi.

TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR
Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini dile getiren Filiz, “Verilecek en güzel cevap sandıklardan çıkacak mesajdır. AK Parti demokrasi hareketidir. Erdemliler hareketidir. İnancımız odur ki; AK Parti daha güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelecektir. Vatandaş özlenen eski istikrarlı günlere kavuşacaktır. Yatırımlarımıza kaldığımız yerden hızla devam edilecektir. Bu millet huzur içinde kardeşce yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. Bu millet mutlu, sağlıklı ve refah içinde yaşamayı hak ediyor. Bu millet geleceğe güvenle bakmaya devam etmek istiyor. Bu da Türkiye’nin partisi AK Partinin tek başına iktidarı ile mümkündür. Büyük başarılara imza attık, bizleri daha büyük başarılar bekliyor. Başarının önündeki en büyük engel yılgınlık ve kararsızlıktır. Biz bu yolda tüm zorluk ve engellere karşı zerre kadar yılgınlık göstermeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı