REKLAMI GEÇ

AK Parti şehitler için mevlid-i şerif okuttu

AK Parti şehitler için mevlid-i şerif okuttu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam’da okunan mevlid-i şerif sonrasında yaptığı konuşmada, “Bu ülke, bu vatan, bu din, bu namus ve bu topraklar için beraber can verdiğimiz Kürt kardeşlerimizi namert ve şerefsizlerin eline vermemek adına sabrettik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2015 Pazar, 19:39

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 14. kuruluş yıl dönümü kapsamında Acıpayam ilçe Teşkilatının organize ettiği ve il teşkilatının da destekleri ile terör şehitlerinin ruhuna mevlid-i şerif okutuldu.

denizli-ak-parti-acipayam-sehit-icin-mevlit-ic-1

Mevlid ve hayır yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yükseli Bilal Uçar, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Büyükşehir Belediye Bakanı Osman Zolan, ilçe belediye ve teşkilat başkanları katıldı.

“SABRIMIZI ACİZLİK OLARAK GÖRDÜLER”
Bakan Zeybekci, burada yaptığı konuşmasında “Çok sabır gösterdik. Sabrımızı acizlik olarak gördüler. Biz bu ülkenin hiçbir çakıl taşını, bir vatandaşımızın tırnağını asla namerde vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Binlerce yıldan beri birlikte yaşadığımız bu ülke, bu vatan, bu din, bu namus ve bu topraklar için beraber can verdiğimiz Kürt kardeşlerimizi namert ve şerefsizlerin eline vermemek, onlardan kurtarmak adına sabrettik” dedi.

denizli-ak-parti-acipayam-sehit-icin-mevlit-ic
AK PARTİ TAKDİR EDİLİYOR
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ise konuşmasında, “14 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından kurulan AK Parti, yeni fikirler getirdi. Partimiz o dönemler yeni hareketti, ama dayandığı felsefe, hareket ettiği nokta milletin kültürel damarlarında, genlerinde yer etmiş temel değerler itibarıyla çok köklü bir hareketti. Bu gün ise gelinen noktada ülkemizde hayata geçirdiği hizmetler herkes tarafından takdir edilmektedir” dedi. Başkan Tin son olarak, terör ile ilgili değerlendirmesinde de “Bizi birbirimize düşürmeye, kırdırmaya çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı