REKLAMI GEÇ

AK Parti’de gözler başkentte

AK Parti’de gözler başkentte

AK Parti’de gözler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili yapacağı açıklama için Ankara’ya çevrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2014 Pazartesi, 16:21

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, açıklamanın yapılacağı toplantıya katılmak üzere başkente giderken, 1 Temmuz 2014 tarihinin hem AK Parti, hem Türk milleti adına son derece önemli olacağını belirtti.

12 Eylül 2010’da yapılan referandum ile Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçilmesinin kabul edildiğini anımsatan Örki, “Bunun gereğini de Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimiyle yerine getireceğiz. Onun heyecanını ve mutluluğunu  yaşıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı adayını 21, 22, 23. ve 24. dönem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, il, ilçe, belde, belediye başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katılacağı toplantıda ilan edileceğini bildiren Örki, “Cumhurbaşkanı adayımız,  Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Türkiye’nin demokrasi anlamında geldiği noktanın en büyük göstergesi Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı