REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı netleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı netleşti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin düğününe katılmak ve teşkilatlar ile buluşmak amacıyla Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı netleşti. Kapalı alanın yetersiz kalacağı gerekçesiyle İl Danışma Kurulu Toplantısı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’na alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki toplantının ardından Zeybekci’nin kızının nikahına katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2017 Cuma, 14:38

Devletin zirvesini buluşturacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın düğün törenlerine katılmak üzere Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı kesinleşti.

İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI AÇIK HAVA’DA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir günlük Denizli ziyareti, akşam saatlerinde gerçekleştirilecek İl Danışma Kurulu Toplantısı ile başlayacak. EGS Kongre Kültür Merkezi’nde yapılması beklenen, bu nedenle de bölgede küçük bir miting için de hazırlık yapılan İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın adresi değişti.

Toplantıya katılımın yüksek olması beklentisi ve salonun yetersiz kalacak olması nedeniyle İl Danışma Kurul Toplantısı, Çamlık Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’na alındı.

Saat 17.00’de başlaması öngörülen toplantıya devletin zirvesinin yanı sıra çok sayıda parti yöneticisinin de katılması bekleniyor.

ZEYBEKCİ’NİN NİKAHINA KATILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devletin zirvesi, İl Danışma Kurulu Toplantısı’nın ardından Anemon Otel’de gerçekleştirilecek olan nikah törenine katılacak. Fatma Zeybekci ile İbrahim Özkan’ın mutluluklarına ortak olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devletin zirvesi daha sonra Denizli’den ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı