REKLAMI GEÇ

Zeybekci yine tartışılacak sözler söyledi

Zeybekci yine tartışılacak sözler söyledi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda yine çok tartışılacak sözler söyledi. Siyasi stikrarı kimsenin bozamayacağını belirten Zeybekci, “Kimin sözü bilmiyorum ama ‘Köpekler istedi diye atlar ölmez.’ Kardeş eliyle bir şey yapmak isteyenlerin eli kursağında kalacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2014 Pazar, 16:17

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Hafta sonunu memleketi Denizli’de geçiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Yenişehir Pekdemir Düğün Salonu’na geçip, partisinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak ile Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin de katıldığı toplantıda konuşan Bakan Zeybekci, 30 Mart’taki yerel seçimlerde aday kim olursa olsun desteklenmesini istedi. 17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna göndermelerde bulunan Bakan Zeybekci, yine çok tartışılacak sözler sarf etti.

Zeybekci, “Her kim yetim hakkına el uzattı ise sonuna kadar gidilsin. Ancak, birbiriyle alakası olmayan konuları aynı torbaya koyup düğmeye basanların amacı Türkiye’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasını engellemektir. Çakallar, kendini aslan zannediyor. Bizim aslanlığımızdan şüphemiz yok. Çakalı, aslana karşı pohpohlamışlar. Aslan çakalı görünce, ‘Napıyorsun?’ demiş. Çakal da ‘Hiç ileri geri gidiyorum’ demiş. Çakalların duası asla geçmeyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar ekonomik ve siyasi istikrarı bozamayacaklar. Kimin sözü hatırlamıyorum, ancak güzel söylenmiş, ‘Köpekler istedi diye atlar ölmez.’ Kardeş eliyle bir şey yapmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak” dedi.

Zeybekci, 2002 krizinin 28 Şubat nedeniyle çıktığını, Gezi Parkı olaylarıyla da Türkiye’nin önünün kesilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Bakan Zeybekci, toplantının ardından Aydın’a hareket etti.

Yorumlar

serdar halil   -  Bağlantı 20 Ocak 2014, 10:51

Sayın bakan milli egemenliği hiçe sayıp, egemenliği vesayet ile üzerlerine almak isteyen şahısları kastetmiştir. her Türk oğlu sayın bakanın bu tavrını desteklemelidir. Tarihimize bakarsak büyük devlet adamları, bu tür tehditlere karşı çok sert tavır takınmışlardır ve öylede olmalıdır. 30 mart akşamıda Millet İrade kendini tekrar gösterecektir. Büyük başkan Zeybekci Denizli seninle, gururumuzsun.

kenan   -  Bağlantı 20 Ocak 2014, 00:09

her kim yetim hakkına el uzattı ise gidilsin,gidilsin de”sanki gidilmesin der gibi haraket edilsin,sonra gidilsin de,sonra da mağdurum da,mağdurum

murat   -  Bağlantı 19 Ocak 2014, 23:22

Bir denizlili olarak bu üslübü hiç ama hiç beğenmedim. Devleti temsil ettiğini unutmalı bakan bey

ÖZKAN BALDAN   -  Bağlantı 19 Ocak 2014, 21:55

30 MART AKŞAMI DA BEKLERİZ… SAKLANMAK YOK… KAÇMAK YOK…

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 19 Ocak 2014, 17:27

Böylesine sert ve kırıcı bir üslup ile konuşma ve yazışmalar bizlere ve bu haberleri basını takip eden çocuklarımıza kötü örnek olduğunu belirtmek isterim. Hangi parti olursa olsun R.T.Ü.K ü bu uyarı için davet ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı