REKLAMI GEÇ

Zeybekci ve Vali Demir’in eşi ölümden döndü

Zeybekci ve Vali Demir’in eşi ölümden döndü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Vali Abdulkadir demir’in eşi Nurtaç Demir ölümden döndü. Bakan ve Vali’nin eşi hastaneye kaldırıldı. Olayda bir kadın polis de yaralandı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 21:19

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci’nin başına Türkçevizyon galasını izlemek için gittiği Hierapolis Antik Tiyatro’da aydınlatma spotu düştü. Talihsiz olayda Vali Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir de yaralandı.

Bir anda yere yığılan Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir’in yardımına protokol koştu.

kazafoto1

Hireapolis Antik Tiyatrosu’nda görevli 112 ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir, bu müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkçevizyon Festivali’nin galası, tarihi tiyatroda yapılacaktı.  TRT’den canlı yayınlanacak galaya katılmak için memleketi Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, saat 21.00’de başlaması planlanan galaya eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte geldi.

OLAY TİYATRO GİRİŞİNDE YAŞANDI
Pamukkale ören yerinde bulunan Hierapolis Antik Tiyatrosu’na gelen protokol tiyatroya girerken üzerlerine aydınlatma spotu devrildi. Direkten koparak hızla protokolün üzerine düşen spot nedeniyle Bakan Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Vali Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir yaralandı.

ZOLAN HASTANE’YE GELDİ
Talihsiz olay sonrası 112 ekipleri Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir’i Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Zeybekci ve Demir’i hastanede ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İyi oldukları bilgisini aldık. Talihsiz bir kaza olmuş” açıklaması yaptı.

KONTROL ALTINDA TUTULUYORLAR
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapılan Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir’in genel sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. Buna karşın hekimler her iki hastayı da müşahade altına aldı. Zeybekci ve Demir’in bu geceyi kontrol altında geçireceği öğrenildi.

KADIN KORUMA YARALANDI
Olay sırasında kazayı önlemeye çalışan bir kadın koruma polisinin de yaralandığı öğrenildi. Kırık şüphesi ile hastaneye kaldırılan kadın korumanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Türkçevizyon galası olay sonrası ertelendi!..

KORUMALAR MÜDAHELİ ETTİ
Olay sırasında programı canlı yayınlayan TRT kameralarının korumaların ikazı ile kapatıldığı öğrenildi. Olayı görüntüleyen birkadının ise cep telefonuna yine korumalar tarafından el konulduğu ortaya çıktı.

ZEYBEKCİ KUCAĞINDA TAŞIDI
Olayla ilgili ayrıntılar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Talihsiz kazanın ardından yere yığılan Ayşen Zeybekci’yi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kucaklayarak ambulansa bizzat kendisinin taşıdığı öğrenildi.

zeybekci-demir-olumden-do-i

UÇAR TÜM DETAYLARI AÇIKLADI

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar İl Başkanı Avni Örki ile birlikte saat 22.45 sıralarında kameralar karşısına geçerek olay ve sonrası ile ilgili detaylı bilgi aktardı.

RÜZGAR NEDENİYLE VİNCİN İNDİRDİĞİ SPOT DÜŞMÜŞ
Uçar; protokolün üzerine düşen spot ışığı ile ilgili olarak; “Galanın hemen öncesinde başlayan yoğun yağış eve rüzgar nedeniyle aldığımız ilk bilgiye göre tiyatro aydınlatması için kurulan spotun vinç ile indirildiğini ve bir beton duvar üzerine konulduğunu öğrendik. Sayın bakanımızın ve valimizin eşleri üzerine düşen o aydınlatma spotu duvardan yine rüzgar nedeniyle yaklaşık 1,5 metre yükseklikten düşmüş” dedi.

İHMAL VAR
“Olayda ister istemez bir ihmal olduğu da gözleniyor” diyen Uçar, “Bununla ilgili güvenlik güçleri, gerekli tahkikatı yürütüyordur. Sevindiğimiz nokta ise her üç yaralı için de korkulacak bir durumun olmaması” diye konuştu.

NERELERİNDEN YARALANDILAR?
Zeybekci ve Demir’in eşlerinin sağlık durumlarının son derece iyi olduğunu ifade eden Uçar, “Gerek sayın bakanımızın gerekse sayın valimizin eşlerinin durumu iyi. Doktorlar sadece tedbir amaçlı müşahade kararı aldılar. Bize verilen bilgiye göre adece deri üstünde ödem ve yırtıklar var. Bunlar da hayatiz tehlike içermiyor. Kendileri odalarına çekildiler. Sayın bakanımız ve sayın valimiz de yanlarındalar” diye konuştu.

Uçar koruma polisinin de vücudunun çeşitli yerlerinde zedelenmelerin olduğunu ancak ancak genel sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Ayşen Zeybekci’nin başında Nurtaç Demir’in ise kaşının üzerinde deri üstü ödem oluştuğu öğrenildi.

Yorumlar

ismail tekeci   -  Bağlantı 14 Eylül 2014, 16:30

KADER!..

horoz   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 23:53

ALLAH şifa veersin. Geçmiş olsun. tek eleştirim kendilerine karşı bi ihmal olduğunda hemen araştırılmaya başlanması

Göksel Parlar   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 23:45

Son cümledeki “olay sonrası ertelendi” ifadesi bu olay yüzünden ertelendiği algısı yaratıyor. Erteleme kuvvetli fırtına ve sağanak yağış dolayısıyla gerçekleşti. Zaten spotları da ruzgardan dolayı toplamaya başlamışlardı. Metni düzeltirseniz sevinirm

Ali Aktürk   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 22:13

ALLAH beterinden saklasın, her iki hanımefensiyede geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.Umarım çok önemli bir ağır durumları yoktur inşallah…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı