REKLAMI GEÇ

ERDOĞAN DENİZLİ’DE

ERDOĞAN DENİZLİ’DE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olarak geldiği Denizli’den destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 17:00

Denizli’ye miting yapıp iftar programına katılmak için gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Çardak Havaalanına gelişinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve il protokolü karşıladı.

Başbakan Erdoğan, Denizli’ye gelişinde ilk olarak Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından miting alanı olan Özay Gönlüm Meydanı’na geçti.

Erdoğan burada kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Yerel seçimlerde partisinin adaylarına gösterilen ilgiden dolayı Denizlililere teşekkür eden Erdoğan, “Size Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Denizli’nin başına liyakatlı bir başkan getirdiniz. 5 yılda Denizli’nin çehresi daha hızlı değişecek. 12 yıldır hem Denizli’yi hem Türkiye’yi büyütmenin mücadelesini veriyoruz. Çok farklı bir Türkiye’yi, büyük Türkiye’yi  sizlerle birlikte inşa ettik. Çetelerin hakimiyetine son verdik. Vesayetle mücadele ettik. Hepsine son verdik. Yasaklarla, yolsuzlukla, yoksullukla mücadele ettik. Şu anda bölgesinde daha aktif ve daha onurlu bir Türkiye var” dedi.

Konuşmasının vatandaşların tezahüratları ve tekbir sesleri arasında sürdüren Erdoğan, hem muhalefeti, hem de paralel yapı olarak adlandırdığı cemaate yüklendi. Erdoğan, “12 Eylül darbesinin izleri halen silinmedi. Yeni bir anayasa yapmak mümkün olmadı. Muhalefet izin vermedi. Dünyanın en büyük 17. ekonomisine sahip Türkiye’ye yakışan Anayasayı yapmak için mücadelemiz sürecek. Eski Türkiye’den bugüne gelen bir sorunumuz daha var. O da muhalefet sorunu. Yeni Türkiye’ye uyum sağlayamadılar. Büyük düşünen, vizyonu olan, ufku olan bir muhalefeti oluşamadı. CHP halen darbelerin, yoksulluğun, yolsuzluğun olduğu eski Türkiye’nin hayaliyle yaşıyor. Ne yazık ki MHP de, CHP’nin vagonu olmuş durumda kendi kararlarını veremiyor. Pensilvanya ne talimat veriyorsa MHP aynısını yapıyor. Diğerleri de Türk bayrağını kendi kongrelerinde asamayacak kadar bu millete düşmanlar. HDP kendi kararlarını veremiyor. Emir ve talimatla işi götürmeye çalışıyorlar. Bunları arazide göremiyorsunuz. Neredeler? adeta saklambaç oynuyorlar. Bir çatı buldular ve gittiler o çatının altında saklandılar. Ankara’da mahkeme kapılarında gezerek, hakaret ederek işi idare etmeye çalışıyorlar. Ana muhalefetin Genel Müdürü bugün bana hakaret ediyor. Bizim terbiyemiz sana aynı şekilde cevap vermeye müsade etmez. Gezi’de de aynı şeyi yapmaya çalıştılar. Dik duracağız ama eğilmeyeceğiz” dedi.

anons

“ÇANKAYA’YA DİNLENMEYE GİTMİYORUM”
Cumhurbaşkanı olmasının, hizmetten uzaklaşacağı anlamına gelmediğini belirten Erdoğan, “Bütün bunların karşısında yeni Türkiye’ye gerçekleştiren bir AK Parti var. Ak Parti, vizyon sahibi, ufku olan bir partidir. Milletin istikamet çizdiği, millete ait bir partidir. Eski Türkiye’den bugüne gelen bir başka meselede Cumhurbaşkanlığı konusuydu. Artık bu ülkede Cumhurbaşkanı’nı da bizzat millet seçecek dedik. Muhalefet buna karşı çıktı. Bunlar hangi yüzle sizden oy isteyecekler. Diyorlar ki; ‘Erdoğan büyük imkanlarla bu yarışa girdi.’ Şu anda basın toplantısı yaptılar. 5 parti bir aday çıkardılar. Mesele bu. Biz de milletimizle yola çıktık. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı’nı artık millet seçiyor. Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı diyorlar. Cumhur ve başkanı ayrı olabilir mi? Millet ile devlet ayrı olabilir mi? Bugüne kadar gelen Cumhurbaşkanlarının hangisi siyasetin dışındaydı. Hepsi siyasetin üzerindeydi. Biz statükonun tarafını tutacak değiliz. Biz milletin tarafıyız. Cumhurbaşkanı vesayetin koruyucusu değildir. Vatanının hizmetkarıdır. Eğer sizler destek verirseniz, bizi bu göreve tayin ederseniz, sizin tarafınızda olacağım. Ülkem için koşacağım. Bir Cumhurbaşkanı adayına soruyorlar; Bu karayollarını ne yapacaksınız diye… O benim işim değil cevabı veriyor. Çünkü siyasetin insan yönetme sanatı olduğunu bilmeyenden Cumhurbaşkanı olmaz. Anayasamızda, Cumhurbaşkanı tanımlanırken, ‘Yürütmenin başıdır’ diyor. Bu ülkede kuş uçsa Cumhurbaşkanı’nın bundan haberi olacak. Sen Babadağ’ın, Çivril’in yollarını bilmiyorsan senden Cumhurbaşkanı olmaz. Biz yoluyla da, suyuyla da, köprüsüyle de ilgileneceğiz. Yeni tüp geçitlerin yapımıyla da ilgileneceğiz. İnşallah bunların sayısını daha da artıracağız. 12 yıl boyunca yaptığımız hiçbir hizmet yarım kalmayacak. Yolumuza devam etmeyeceğiz. Biz Cumhurbaşkanlığı makamını istirahat makamı olarak görmüyoruz. Dış politikada, AB sürecinde hiçbir değişiklik olmayacak. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ve Başbakan’la birlikte Türkiye’yi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

DENİZLİ’YE HİZMETLER
Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde Denizli’ye hizmet etmeye ve projelerin takipçisi olmaya devam edeceğini belirten Erdoğan, “Biz Denizli’ye çok hizmet ettik. Bugüne kadar tüm belediye başkanlıklarını ve büyükşehiri bize verdiniz. İnşallah Cumhurbaşkanı seçilirsem, hem şahsım Cumhurbaşkanı olarak, hem de yerimize gelecek Başbakan yine Denizli için çalışacak.  Eğitim, tarım, sağlık ve enerji alanlarında yatırımlar yaptık. Denizli çok yakında inşallah Denizli, şehir hastanesine de kavuşacak. Denizli’yi Uşak hariç, komşu olduğu bütün illere bölünmüş yollarla bağladık, bağlamaya devam ediyoruz. İşte 28 Eylül 2013’te buradaydı. O gün Uşak-Denizli karayolonun kalan kısmında çalışmalara başlanması talimatını vermiştim. Yakın zamanda tamamlanacak. Böylece Denizli’nin bütün komşu illerle bölünmüş yol bağlantısı yapılacak. Çevre yolu ve Honaz tünelinin yapımı sürüyor. Denizli-Pamukkale bölünmüş yolunu tamamlamak da bize nasip oldu. Antalya-Denizli hızlı tren hattının çalışmalarına başladık. Yakın zamanda Denizli’yi hızlı trenle tanıştıracağız. Denizli’ye 12 yılda yaptıklarımızı saymaya kalksak saatler alır. Size söz veriyorum, Cumhurbaşkanlığım boyunca Denizli’deki yatırımların takipçisi olacağım, hiçbir hizmet yarım kalmayacak. Bizim hizmet sevdamız bitmeyecek. Bu can bu tende olduğu sürece bu ülkeye hizmet yolunda devam edeceğiz” dedi.

“ÇOCUKLARINIZI O OKULLARA GÖNDERMEYİN”
Denizlilileri çocuklarını cemaat okullarına göndermemeleri konusunda uyaran Erdoğan, “Paralel yapıyla mücadele yeni dönemde de devam edecek. Çocuklarınızı paralel yapının okullarından alıp, devletin okullarına verin. Hafta sonunda ücretsiz kurslar vereceğiz. Devlet olarak bunu yapacağız. Sakın hayırlarınızı, kurbanlarınızı bunlara vermeyin. Çünkü bunlar başka yerde kullanırlar. Paralel yapıya müsamaha yok. Bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

denizli-anonscudan-polise-talimat-anons

“ÇÖZÜM SÜRECİ DEVAM EDECEK”
Çözüm sürecinin tüm sabotaj girişimlerine rağmen devam edeceğini belirten Erdoğan, “Kardeşlik süreci devam edecek. sabote etmek isteyenlerin tahriklerine fırsat vermeyeceğiz. 77 milyon kardeş olarak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, Türkiye olacağız. Bundan taviz yok. 780 bin kilometrekare ile tek vatan olarak kalacağız. Bayrağımız belli. İkinci bir bayrağı asla kabul etmiyoruz. devlet içinde devlet, paralel yapılanma gibi organizasyonlara da müsade etmeyeceğiz. Tek bir davamız olacak. O da millete hizmet davasıdır. Oturan değil, koşturan bir Cumhurbaşkanınız olacak. Hakka ve halka hizmet için direnen bir Cumhurbaşkanı göreceksiniz. 10 Ağustos’ta her birinizin sandığa gitmenizi istiyorum. Abiler ablalar, çalışsın, kapı kapı dolaşsın. Bu tarih Türkiye için çok önemli. Yeni Türkiye’nin kuruluşunda sizin de mührünüzün olmasını özellikle rica ediyorum” diye konuştu.

ic-ak-parti-acilis

AK PARTİ İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI
Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı’nın Acıpayam Asfaltı üzerindeki yeni il binasının açılışını yaptı. İftar yemeğine geçmeden önce AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nın yeni yerini Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başdanışman Binali Yıldırım, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, açılış kurdelasını keserek “AK Parti’nin, teşkilatımızın yeni hizmet binası, ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.

Yorumlar

hüseyin   -  Bağlantı 9 Temmuz 2014, 13:05

şimdi bu mitingdeki iftardaki yemekler kimin cebinden çıktı acaba zolan cebindenmi karşıladı yazık yazık bu milletin paralarıyla iftar yemeği verdik demek ne kadar yanlış sen yap mitingi iftar yemeğini ödesin denizli vatandaşı durmak yok yola devam acaba bu millet hakkını helal edecekmi?

Kemal Turan   -  Bağlantı 9 Temmuz 2014, 09:27

milletin adamı böyle olunmaz. binlerce polis ve koruma ordusuyla halkla buluşulmaz. halkın kullanım alanlarını CumhuMbaşkanı adayı gelecek diye gasp edilemez. milletin adamı sıfatını alacak kişi yalın sade ve milli geliri kullanmadan kendi imkanlarıyla yola çıkmalı. bende hakkımı helal etmiyorum. benim paramla bana caka satanları Allah’a havale ediyorum

alican kaya   -  Bağlantı 9 Temmuz 2014, 03:35

lütfen iftar yapalım dedik oturanlardan olamadık oturamayanlardan olduk ve dolayısıyla iftarın tadı kalmadı iftar güvenlik şeridi ile mi çevrili olur allah aşkına lütfen halk ile içiçelik olmadı şimdi

Hüseyin   -  Bağlantı 9 Temmuz 2014, 03:11

Halkın vergilerle toplanan paralarıyla halka iftar yemeği adı altında seçim çalışması yapmak adil ve helal olamaz.

rachy   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 22:43

rezillik ya saat 16dan 22ye kadar uçan o helikopterin yakıtı nerden karşılanıyor yada konyadan ıspartadan polis getirmek nedir

kenan   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 21:39

en etkileyici miting,tüm adayların olacağı,değişik fikirlerde gazetecilerin karşısında soru cevaplayabilmek!!ben o lidere yürekli derim.meydanlarda kolay,yüzüne demek önemli olan

muttalip   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 20:12

yeter artık ya aynı seneryo aynı flim yine madur yine madur ben 800 tl calısıyom ama bir ben madur olamadım

ada   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 18:23

Yolsuzlukla mücadele etmediniz yolsuzluğa yol verdiniz.Yoksullukla da mücadele yok.fakir yine fakir ama zengin daha da zengin oldu.

mehmet   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 18:17

Hep aynı yalan dolan insan bıktı artık.

gayip   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 17:15

kim finanse ediyor bu gelisi gidisi, hakkimi helal etmiyorum…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı