REKLAMI GEÇ

Filiz meclis üyeliğinden istifa etti

Filiz meclis üyeliğinden istifa etti

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa etti. Filiz istifasına gerekçe olarak İl Başkanlığı nedeniyle yoğunlaşan işlerini ve meclis toplantılarına sağlıklı devam edememesini gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 14:05

AK Parti İl Başkanı, aynı zamanda AK Parti Merkezefendi Belediye Meclis üyesi olan Necip Filiz, meclis üyeliğinden istifa etti. İstifasını doğrulayan Filiz, İl Başkanlığı nedeniyle parti çalışmalarının yoğun olduğunu belirterek, bu süreçte meclis çalışmalarına layığı ile katılamadığını ifade etti.
Filiz, “İl Başkanlığı ağır ve önemli bir sorumluluk. Eforumuzun büyük bölümünü bu göreve ayırınca, Merkezefendi Belediye Meclisi toplantılarına ve görev aldığım Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarına zaman ayıramamaya başladık. Bu görevlerin de layığı ile yerine getirilmesi gerekiyor. Bu nedenle Meclis üyeliğinden istifa ettim” dedi.

Necip Filiz’in istifasının ardından yedek listede yer alan Bahtiyar Mat’ın meclis üyeliğine getirilmesi bekleniyor. Merkezefendi Belediye Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na da bir üye daha seçmek zorunda kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı