REKLAMI GEÇ

“İsrail Gazze’de insanlık suçu işliyor”

“İsrail Gazze’de insanlık suçu işliyor”

AK Parti Denizli İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy, İsrail’in Gazze’ye saldırılarınısert bir dille eleştirdi. Uluköy, “Gazze’de yaşayan masum insanları abluka altına alarak, bu mübarek günde insanların üzerlerine ateş ve bomba yağdıran İsrail insanlık suçu işlemektedir”açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2014 Salı, 10:48

Uluköy, yazılı açıklamasında,Filistin’de yaşananların vahim olduğunu, dünyanın İsrail’in yaptığı bu zulme sessiz kalmaması gerektiğini belirterek, İsrail’in Ramazan ayında yaptığı bu akıl almaz ve insanlık dışı askeri müdahaleyi sert bir dille eleştirdi.

İsrail Gazze’de insanlık suçu işlediğini dile getirenUluköy, “İsrail, devlet eliyle masum insanlara zulüm gerçekleştiriyor” diyerek, şunları kaydetti:
“Gözü dönmüş İsrail, o bölgedeki masum insanları abluka altına alarak bu mübarek günde o insanların üzerelerine ateş ve bomba yağdırarak bir insanlık suçu işliyor. Bu kabul edilebilir değildir. İnsanlık tarihi İsrail’i yaptığı bu tutumundan dolayı asla affetmeyecektir. Bizler yaşanan bu gelişmeler karşısında üzülüyoruz. Gazze’de yaşayan masum insanlara yapılanları insanlık suçu olarak görüyoruz. Dünyanın haritasını değiştirme kudretinde olduklarını iddia eden devletlerin İsrail’in yaptığı bu insanlık dışı harekete kulaklarını tıkamaları ve gözlerini kapamaları oldukça manidar. Bizler millet olarak Gazze’deki masum kardeşlerimizin haklarını haykırmaya ve bu manada gayret sarf etmeye devam edeceğiz. Bu hususta tüm insanları, renk, dil, din, ayrımı yapmaksızın duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Yorumlar

derin   -  Bağlantı 22 Temmuz 2014, 12:47

hanfendi,gazzeden havalanan füzeleri malatya radar üstünden israile bildirmeyi,10 yıldaki ticaret hacmini 4 e katlamayı,kerkük petrolünü hatay üzerinden tel-aviv e akıtmayı da açıklasın bi zahmet…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı