REKLAMI GEÇ

Örki’den CHP’ye 7. ok önerisi

Örki’den CHP’ye 7. ok önerisi

Siyaset sert atışmaların yanı sıra esprili göndermelere de sahne oluyor. AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin hafta sonu kurultay yapan Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili attığı tweet gibi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2014 Pazartesi, 10:40

Siyaset de tıpkı futbol gibi. Her maçın ardından sosyal medyada yaşanan takılmaların benzeri de siyasette yaşanıyor. AK Parti İl Başkanı Avni Örki de, hafta sonunda kurultay yapan CHP’ye twitter hesabından esprili göndermeler yaptı.

Örki attığı tweette CHP’nin ilkelerini simgeleyen 6 oka, 7.’si olarak “Kongrecilik de eklensin” önerisinde bulundu ve “Her hezimet sonrası zafer hissini yaşamak için genel kurul yapıyorlar” dedi.

Örki’nin bu sataşmasına CHP cephesinden nasıl bir yanıt geleceği ise merak konusu.

Yorumlar

sistematik   -  Bağlantı 9 Eylül 2014, 08:55

Delegenin ve tabanın taleplerine saygı duyan sayın chp’lilerin halkın seçimlerine de saygı duymayı öğrenmelerini temenni ederim..

ibo   -  Bağlantı 8 Eylül 2014, 22:44

Sana ne 7 nci ok sana çokmu lazım bu ne sen işine bak bu çabaların millet vekili olmak içinmi???? CHP nin anplemi hiç bir zaman degişmez 91 yıl olmuş aynı aplem

ssg   -  Bağlantı 8 Eylül 2014, 17:56

Sen ne anlarsın kongreden.sen biatçısın .abilerin ne derse o olur.

Nejat.   -  Bağlantı 8 Eylül 2014, 11:33

Sayın ÖRKİ; Demokrasinin işletilmesi için kongreler gereklidir.Sonuç değişsin veya değişmesin delegenin veya tabanın taleplerine saygılı olmak gerekir diye düşünüyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı