REKLAMI GEÇ

Tin: Milli birliğimizi kimse bozamaz

Tin: Milli birliğimizi kimse bozamaz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda sanayicilerle bir araya geldi. Tin, “Mili birliğimizi bozmaya yönelik her türlü oluşumun belini milletimiz kırdı. Devletimizin geleceğine zarar verici davranışlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 13:22

Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ve Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, sanayici ve işadamları katıldı.

Sanayicilere seslenen Şahin Tin, 15 Temmuz tarihinde vatan hainlerinin yapmaya çalıştığı darbe girişiminin başladığı ilk andan beri sokaklarda ve meydanlarda olduklarını söyledi.

Tin, “Darbe yapmak isteyen hainlere karşı milletimizin darbesi sert oldu. Yaşanan bu darbe teşebbüsünde iradesine sahip çıkan ve demokrasiyi ayaklar altına düşürmeyen tüm milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bunun bir memleket meselesi olduğunu dile getiren Tin, “Bu memleket bizim, bu tarih, bu coğrafya ve bu bayrak bizim. Kim ki bizim vazgeçilmez değerimiz olan bayrağımıza, devletimize, milletimize ve vatanımıza hainlik ediyorsa onlara bu topraklara ayak bastırmayız. Bu ülkenin en büyük terör belalarından birisi olan FETÖ örgütüne mensup her kim olursa olsun bedeli ağır olacak bir sonuçla karşı karşıya kalacaktır. Bu yaşanan süreçler gösteriyor ki vatana ihanet edenler sadece silahlı kuvvetlerimizin içinde değil birçok kurumda da var. Biz bu vatan hainlerinin milletimizle birlikte kökünü kazıyıp bu topraklardan silip atacağız. İşte bu süreçlerde sanayici ve işadamlarımızın sivil toplum kuruluşlarımızın ortaya koyacağı samimi birliktelik ve vatana duyduğu aşk demokrasimize sarsılmaz bir güç vermektedir. Bugün darbeciler başarısız olduysa bunun tek sebebi sadece ve sadece milletimizdir. Darbeler bu aziz millete çok acılar yaşattı. Ekonomimizi hep gerilere götürdü” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı