REKLAMI GEÇ

Tin vatandaşlar ile buluştu

Tin vatandaşlar ile buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya yanıt veren vatandaşlar ile parti merkezinde bir araya geldi. Tin, “Hemşerilerimizle her zaman bir araya geleceğiz, onların meseleleriyle yakından ilgileneceğiz ve çözümüm adresi olacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2015 Pazartesi, 18:57

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katıldığı ziyarette değerlendirmeler yapan Milletvekili Şahin Tin, “Bizi güçlü kılan temel unsur milletimizdir. Milletimiz bizden çok şeyler bekliyor, bizde bu beklentilerin cevap bulması için gereken her türlü adımı atacağız. Her zaman milletimizle iç içe olacağız. Türkiye büyük ve güçlü bir devlettir. Ülkemiz bu gücünü milletimizden almaktadır. Milletin temel değerlerini ayakta tutmak adına her an milletimizle birlikte olacağız. Biz şehrimizin sorunlarını da ülkemizin sorunlarını da biliyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu süreci de hep beraber yaşıyoruz. Artık durma zamanı değil, var gücümüzle birlikte çalışma zamanı” dedi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-cozumun-adresi-olacagiz-ic

BİZE ULAŞAMAYAN KİMSE KALMAYACAK
İlk günkü gibi gurur ve kibirden uzak, Türkiye için başarılı hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirten Tin, “Toplumda ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Aynı zamanda bize de ulaşamayan kimse kalmasın istiyoruz. Bütün gayretimiz bu yöndedir. Bugün bir ilki gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimiz bize kolay ulaşabilsin ve bizimle irtibat kurmada zorlanmasınlar diye sosyal medya hesabımız üzerinden hemşerilerimize davette bulunduk. Bugün oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bizleri ziyarete gelen hemşerilerimizi dinledik. Ayrıca iyi dilek ve temennilerini sunmak için gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz başta olmak üzere, partililerimiz ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-cozumun-adresi-olacagiz-ic-2

MİLLETİMİZ AK PARTİ’YE GÜVENDİ
Tek başına iktidarın güven ile birlikte sorumluluğu da getirdiğini anlatan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Milletimiz bize güvendi ve ağır bir sorumluluk yükledi. Sebebi ise milletimizin 2001 yılından bu güne çözümün tek adresi olarak AK Parti’yi görmesidir. Dolayısıyla üzerimize düşen ve sırtımızda bulunan sorumluluğun farkında olarak bakanımız, milletvekili arkadaşlarımız, il, ilçe ana kademe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatımız, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ile partimizin tüm kademelerindeki kardeşlerimizle birlikte nice güzel hizmetlere imzalar atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 10 Kasım 2015, 15:05

bu fotografa göre buluşma değil işkur gibi duruyor seçimden kalan iş bulma vaadi için olmalı vay şu an çeşitli belediye çalışanları yandı yeni bakanlar yeni yüzler olacak galiba işsizlik hortlayabilir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı