REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ, GÜNEY AMERİKA’DA

ZEYBEKCİ, GÜNEY AMERİKA’DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç ülkeyi kapsayan Güney Amerika turuna katılan heyette AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2016 Pazar, 15:42

Gezinin ilk durağı Şili’ye hareket eden heyet, programa göre Şili, Ekvador ve Peru’ya resmi ziyaretlerde bulunacak. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı Afrika ülkesi Senegal’e de gidecek, bir dizi ziyarette bulunacak.

Erdoğan ile ekibinin Güney Amerika’daki temasları sırasında ekonomi, endüstriyel yatırım, altyapı, bilimsel ve teknik işbirliğine dair görüşmeler yapıp antlaşmalar imzalaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca gittiği yerlerdeki iş adamlarıyla da bir araya gelecek. Bu önemli görüşmelere Erdoğan’ın yanında bulunan Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın isimlerden ve kabine üyelerinden oluşan özel heyette yer alan Zeybekci, Antalya’da dünyanın en önemli liderlerini karşılayıp ağırladığı G20 Zirvesi’nden sonra bu kez de yurtdışında seçim bölgesi ve memleketi Denizli ile iş dünyasını temsil edecek.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 1 Şubat 2016, 09:02

Sayın Zeybekçi oyları aldınız ama verilen TOKİ sözüne ne oldu…. seçim geçeli kaç ay oldu yapılacak mı yapılmayacak mı ….?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı