REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ İLE DEMİR TABURCU OLDU

ZEYBEKCİ İLE DEMİR TABURCU OLDU

Hierapolis Antik Tiyatro’da başlarına aydınlatma spotu düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ile Vali Abdülkadir Demir’in eşi’nin Nurtaç Demir, tedavi için kaldırıldıkları Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu edildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2014 Pazar, 11:14

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle Hierapolis Antik Kenti’ndeki Amfi Tiyatro’da düzenlenen ‘5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali’nin galasında, protokolün üzerine düşen aydınlatma spotu düşmesi sonucu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi yaralandı.

Hireapolis Antik Tiyatrosu’nda görevli 112 ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir ve koruma polisi geceyi müşahede altında geçirdi.

Ayşen Zeybekci ile Nurtaç Demir ve  polis memuru Sümeyye Demirci’nin,  sabah saatlerinde taburcu edildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

denizli-zeybekci-demir-taburcu-oldu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı