REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu sonuçlara ne dedi?

Çavuşoğlu sonuçlara ne dedi?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Zolan’ı tebrik etti. Çavuşoğlu, iktidar partisinin bütün olanaklarına ve avantajlarına rağmen, Denizli’de oylarını artırdıklarını ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2014 Pazartesi, 17:30

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ak Partili Osman Zolan’ı kutlayan Çavuşoğlu, parti örgütüne de seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“OYLARIMIZI ARTIRDIK”
CHP’nin 2009’daki yerel seçimlere oranla oylarını artırdığını belirden Çavuşoğlu, “Kesin olmayan sonuçlara göre 2009 yılında yapılan Yerel seçimlerde %28.4 olan İl Genel Meclisi oyumuz 2014 yılında %39 a yükselmiştir. 1977 yılından bu yana aldığımız en yüksek oy oranına ulaşmış bulunuyoruz. Bu seçim süresi boyunca mevcut iktidar tüm nüfusunu, bakanını, belediye başkanlığını ve tüm kaynaklarını seferber etmiştir. Tüm bu imkanları kullanmalarına rağmen seçim başa baş geçmiştir” dedi.

Seçim sonuçlarının Denizli’de yükselen değerin CHP olduğunu ortaya koyduğunu belirten Çavuşoğlu, “Bununla birlikte önümüzdeki dönem yapılacak olan ilk genel seçimlerde 1. parti olacağımız da açık şekilde görünmektedir. Elbette ki bu seçim döneminde de eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bunları değerlendirerek halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

osman saruhan   -  Bağlantı 2 Nisan 2014, 14:01

hayatında hiçbir mesleki yada kişisel gelişim başarıları olmayanlar seçilemeyince çamur at izi kalsın derler. Bir il başkanına yada seçilmiş il yöneticisine nasıl davranılacağını bilmeyenler geçmiş partinin çalışmasından disiplininden bahsederler. Önce parti hiyerarşisini öğrenmek lazım

osman saruhan   -  Bağlantı 2 Nisan 2014, 11:13

saçmalık iinşaat mühendisi olup eczacılık yapmaktır.

Serkan Uçar   -  Bağlantı 1 Nisan 2014, 23:20

Tutum ve davranışlarıyla İl Başkanı zaten kaybedendir. Kendisi egolarına mağlup olmuştur.

HİMMET KEYSAN   -  Bağlantı 1 Nisan 2014, 09:41

saçma ve komik

hambatlı   -  Bağlantı 1 Nisan 2014, 09:04

sayın çavuşoğlu bir chp li olarak diyorum ki biz muhalefette kalmaya mahkumuz. önümüzdeki seçimlerde de olacak gibi değil . artık chp li değilim birazda dsp ye oy vereceğim. oylar bölünmesin diye sırf kendinizi düşündünüz.

EMRE KISMET   -  Bağlantı 31 Mart 2014, 18:38

kaybeden yönetimlerin ve yöneticilerin, oy artışını bahane edip de ortalığı “başarılı olduk” yorumlarıyla bulandırmak yerine kaliteli demokrasilerin en işlevsel ve kurumsal mekanizması olan istifa mekanizmasını kullandığı günleri gördüğümüzde, CHP’nin de gerçekten seçim kazanma şansı olacaktır.

hesap basittir; büyükşehir için MHP ve cemaat CHP’ye omuz vermiştir fakat yetmemiştir. CHP’nin oyundaki artık çok boyutlu ve bilimsel yorumlanmalıdır. Bu artış kalıcı ve temelli bir artış olmayabilir. Bu artış ödünç oy olabilir. Dersler çok iyi çıkarılmalı ve ASIL AKP seçmeninden niye oy gelmediği konuşulmalıdır. MHP’nin ödünç oyu veya cemaatin desteği gibi blok destekler seçim başarısı sayılamaz, konjönktüreldir. Esas olan AKP’den yani rakipten oy alabilmektir!

Hakan ak   -  Bağlantı 31 Mart 2014, 18:00

sayın çavuşoğlu gerine gerine oylarını arttırmaktan bahsetmiş.ama öbür taraftan 2009 da yüzde 22 oy oranı olan ve bu seçimde 11 e düşen MHP oylarını unutmuş.mhp li seçmenin desteğiyle aldığı bu oranı genel seçimlerde güvence görüyorsa fena yanılır.gerçi CHP denizli örgütü genel seçimi görürmü bilmem.akp düşmanlığından dolayı partisinin oyunu Denizli’de yarı yarıya düşüren MHP seçmeninizde kutluyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı