REKLAMI GEÇ

“Yapılan operasyonlar sivil bir darbedir”

“Yapılan operasyonlar sivil bir darbedir”

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 1 Eylül’de gerçekleştirilen muhalif medyanın susturulmasına yönelik operasyonu değerlendirdiği açıklamasında, “Yapılan operasyonlar sivil bir darbedir. En büyük tehlike ise, 1 Kasım gecesidir. 1 Kasım seçim güvenliği sarsılmıştır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 11:34

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 1 Eylül operasyonunu değerlendirdi. Arslan, “1 Eylül Dünya Barış Günü’nü ‘düşmanlık’ söylemleriyle kirleten, yargıyı ve emniyet güçlerini de tüm muhalifleri sindirmek için kullanan siyasi iktidar kadroları, hukuk devletine ve anayasal özgürlüklere resmen darbe yapmıştır” dedi.

Bu operasyonun tamamen siyasi olduğu, özgür ve muhalif basını susturmaya dönük girişimin olduğunu, dalga dalga yayılma olasılığının bulunduğunu da belirten Milletvekili Arslan, “Erimeye yüz tutan kadroları açığa çıkaracak medya gücü susturulmak isteniyor. En büyük tehlike ise, 1 Kasım gecesidir. 1 Kasım gecesi de medya susarsa, sandıklarımızdan oylar çalınabilecek, seçim güvenliği tümüyle riske atılacaktır. Anadolu Ajansı’nın seçimlerde üstlendiği rolü hatırlayalım, sandık sonuçlarımızın geç ve hatalı açıklandığı saatleri unutmayalım. Endişemizi ortak tavır alarak umuda dönüştürelim” çağrısında bulundu.

Yorumlar

zeki yildiz   -  Bağlantı 2 Eylül 2015, 15:20

Muhalefet yapmak için konuştu desinler diye konuşuyor. O kanallar açık . bol bol konuşuyolar. Diktatör diyorlar hakaret ediyorlar tehdit ediyorlar. neyi kapatmışlar. diktatöre diktatör bile diyemessin. kendi yalanlarını kendileri ispat ediyor.

yorumsuz   -  Bağlantı 2 Eylül 2015, 13:58

özgür basın susturulmuş olsaydı kendi basın yayın organlarında tehdit e varan açıklamalar yapamazlardı sayın CHP milletvekili.
algı operasyonu yapmayınız lütfen

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı