REKLAMI GEÇ

CHP’de yeni grup başkan vekili Özonuk oldu

CHP’de yeni grup başkan vekili Özonuk oldu

CHP’de Büyükşehir Grup Başkan Vekili değişti. Grup başkan vekilliği için yapılan oylamaya Bekir Çapar ve Mustafa Çallıca aday olarak katılmasına rağmen, bu isimlerin dışında bir görevlendirme yapıldı. İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nun istediği isim olduğu iddia edilen Acıpayam üyesi Halil Özonuk, grup başkan vekilliğine getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2015 Pazartesi, 14:56

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci döneme girilirken, bugün yapılacak toplantıda meclis başkan vekilliği, encümen ve komisyonlara seçim yapılacak. Mecliste grubu bulunan siyasi parti grupları bu seçime hazırlanırken, CHP kendi içinde bir seçime grup başkan vekilini belirledi.

İKİ ADAY YARIŞTI
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in ayrılmasının ardından geçen yıl ekim ayında CHP Grup Başkan Vekilliğine seçilen Bekir Çapar, bu göreve yeniden talip oldu. Mustafa Çallıca da aday olduğunu açıkladı ve oylamaya gidildi. 10 oy Çapar’a, 6 oy Çallıca’ya çıktı.

ÇAVUŞOĞLU, ÖZONUK’U İSTEDİ
İddiaya göre, kulislerde CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nun kendisini istemediği konuşulunca Çapar, fazla oy almasına rağmen çekildi. Bunun üzerine Çavuşoğlu’nun yönlendirmesiyle Acıpayam üyesi Halil Özonuk grup başkan vekili oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı