REKLAMI GEÇ

Tolga Varlıker mahalle buluşmalarını sürdürüyor

Tolga Varlıker mahalle buluşmalarını sürdürüyor

CHP Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Tolga Varlıker, kongre süreci yaklaşırken çalışmalarını da yoğunlaştırdı. Birçok bölgede mahalle buluşmaları gerçekleştiren Varlıker’e delegelerin ilgisi yoğun. Buluşmalarda iddialı konuşan Varlıkar, kimsenin adamı olmadığını söyledi, “Bana kimse şuncu-buncu diyemez. 2 yıl önce şunu söylemişti, şimdi böyle davranıyor diyemez. Tertemiz bir siyasi geçmiş ve yeni bir siyaset tanımıyla geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2017 Çarşamba, 12:36

CHP’de Pamukkale ile başlayan ilçe kongre süreci devam ediyor. 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Merkezefendi İlçe Başkanlığı için daha önce adaylığını açıklayan Tolga Varlıker, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

“Parti içinde kavga ve hizibe son” sloganıyla yola çıkan, birlik ve beraberliğin esas alındığı bir yapıyı kazandırmak için söylem ve eylem birlikteliği oluşturmayı hedefleyen Başkan Adayı Tolga Varlıker, yaklaşan seçim süreci öncesi delege bazlı mahalle buluşmalarına da yoğunluk verdi.

Karaman, Mehmet Akif Ersoy, Bozburun, Gültepe, Gümüşçay ve Yeni Mahalle’de partililer ile bir araya gelen Tolga Varlıker yoğun ilgi görüyor. Siyasete ısınan ve alışılmışın dışındaki söylemleriyle ilgi çeken Varlıker, bir araya geldiği partililerle hedeflediği yapı ve bu yapıya ulaşmak için atılacak adımları değerlendiriyor.

“MAKAM BAŞKANI OLMAYACAĞIM”
Kongrede kendisine görev verilmesi halinde tüm ekibi ve gücüyle parti için çalışacağını belirten Varlıker, “Partililerimiz uygun görür ve başkan olarak bana görev verilirse, net bir şekilde sözünü veriyorum ki, makam başkanı olmayacağım. Yalnızca kongre öncesi değil, görev sürem boyunca hep sizin yanınızda yer alacağım, dertlerinizin çözümü için kendi derdim gibi çalışacağım, sevinçlerinizi kendi sevincim kabul edeceğim” dedi.

“KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM”
Siyasi olarak tertemiz bir geçmişe sahip olduğunu belirten Varlıker, “Ben kimsenin adamı değilim. Bana tek bir kişi bile çıkıp, şuncu-buncu diyemez. Varlıker iki sene önce şu sözü söylemişti, şimdi tam tersi davranıyor diyemez. Tertemiz bir siyasi geçmişle, yepyeni bir siyasi tanım ile yola çıktık. Genç ve dinamik ekibimle birlikte CHP’yi daha da yukarılara taşımak için çalışacağız” dedi.

PARTİLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Ziyaret ettiği mahallelerde buluştuğu partililerden yoğun ilgi gören Tolga Varlıker, “1919 ruhuyla 2019 için yola çıktık. Bu yol bizi başarıya götürecek. Hizipten, kavgalardan uzak, bu ülkenin sorunlarının, bu ülkenin insanlarının dertlerinin çözümü için bir olacağız, birlikte hareket edeceğiz. Parti içindeki kavgalarla erittiğimiz enerjimizi, partimizin başarısı, ülkemizin huzuru ve kurtuluşu için harcayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı