REKLAMI GEÇ

Demirci’den o istifalarla ilgili açıklama geldi

Demirci’den o istifalarla ilgili açıklama geldi

İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, ilçe yönetimindeki istifalara ilişkin Şule Türkarslan’ı işaret etti. İstifa dilekçelerinin eski olduğunu fakat yeniymiş gibi basına servis edildiğini ileri süren Demirci gelişmeleri “İlçe teşkilatını yıkma gayreti” olarak işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2018 Salı, 16:19

İyi Parti’de Merkezefendi İlçe yönetiminden bazı isimlerin istifa ettiklerine ilişkin gelişmeler bugün parti gündemindeydi. Dün 33 kişilik yönetimini olağanüstü toplantıya çağıran Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci, istifa konusunu gündeme aldı. Buna karşın istifa ettikleri öne sürülen dört yönetici bu önemli toplantıya katılmadı. Bugün Demirci imzasıyla yapılan açıklamada ise eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Şule Türkarslan işaret edildi.

Demirci yaptığı yazılı açıklamada mevcut Merkezefendi İlçe Yönetimi’nin Şule Türkarslan tarafından oluşturulduğunu hatırlatarak, onun istifasından sonra yönetim kurulundaki oylama ile kendisinin göreve getirildiğini belirtti.
İstifa eden isimlerin Türkarslan tarafından yönetime alınan aile fertleri ve çalışma arkadaşları olduğunu söyleyen Başkan Demirci, “İstifalarda gerekçe olarak adaylığı döneminde Şule Türkarslan’ın destenlenmediği gösterilmiştir. Kendi tarafından oluşturulan bir yönetimin ‘başkanım’ dediği bir kişiyi desteklememesi abesle iştigaldir.  Kendi başkanlığı döneminde bazı yönetim kurulu üyelerimizin, özel, ailevi, mesleki ve ikiz görev gibi sebeplerden dolayı başkan olarak kendisine verdiği istifa dilekçelerinin, bugünmüş gibi basına servis edilmesini Denizli kamuoyuna ve değerli İyi Parti ailesinin değerlendirmesine bırakıyorum” dedi.

KİŞİSEL İKBAL VURGUSU
İyi Parti’de istifaların Milletvekili Yasin Öztürk’ün GİK üyeliğine getirilmesinden sonra gündeme gelmesi ve istifa dilekçelerinin daha önce alınmış olması da konuşulan konular arasında yer alıyor. İlçe Başkanı Demirci gelişmeleri ‘ilçe teşkilatını yokma gayreti’ olarak işaret ederken; ” Kişisel ikballerinin gerçekleştiremeyişinin sebebini, İlçe teşkilatına yıkma gayretinde olanlara Sayın Genel Başkanımızın şu sözüyle cevaplamak istiyorum. “ Ne kazanınca vicdanımız kaybederiz, ne de kaybedince vakarımızı. Dedikoducunun, dedikodusundan yılmayız. Sabaha iktidar umanlar, bizimle yola çıkmasın.  Denizli’de genel seçimlerden başarı ile çıkan, hafta sonu binlerce sevdalısıyla genel kurulunu yapan, kendi değeri olan Milletvekili Yasin Öztürk’ü GİK üyeliğinde görme mutluluğunu yaşayan cesurlar olarak, medeniyet yolunun taşlarını döşemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı