REKLAMI GEÇ

İyi Parti İl Yönetimi görev dağılımı yaptı

İyi Parti İl Yönetimi görev dağılımı yaptı

Kısa süre önce ilk olağan genel kurulunu gerçekleştiren İyi Parti’de yeni yönetim görev dağılımı yaptı. İl Başkanı Öztürk zorlu süreçte partinin idari kadrosunu belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2018 Salı, 10:28

İyi Parti’de tek liste ile gidilen ilk olağan kongrede başkanlığa getirilen Yasin Öztürk yeni dönemde çalışma arkadaşlarını belirledi. Parti yönetimi yaptığı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi.

Öztürk kuruluş aşamasında görev verdiği bazı isimlere yönetim kadrosunda sorumluluk vermedi. Denizli siyasetinin ANAP, DYP ve Ak Parti’Den tanıdığı pek çok isim etkin görevlere getirildi.

Öztürk’ün başkanlığındaki yönetim kurulunda il sekreterliği görevi Cemalettin Baydar’a verildi. İl muhasibi ise Ayşe Tomaşoğlu olarak belirlendi.

Siyasi yaşamına Anavatan Partisi’nde başlayan ve gençlik kolları başkanlığının yanı sıra çeşitli görevler üstlenen Tuncay Arslan İyi Parti’de teşkilattan sorumlu başkan olarak belirlendi. Demokrat Parti il eski başkanlarından Zafer Bakırsoy ise İyi Parti’de Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkanlık görevine getirildi.

Partide siyasi propagandadan Hasan Hüseyin Bozkurt, kadın ve aileden Ayşe Dayıoğlu, hukuk ve seçim işlerinden Uğur Çizmecioğlu, medya iletişim ve tanıtımdan ise Özkan Bosun sorumlu olacak.

İyi Parti’de sektörel ilişkiler Salih Katrancı’ya, sosyal işler Sertaç Sarıaslan’a, Ar-Ge Özer Tunçtürk’e verildi. Partide her branş için başkanlık görevi açıldı.

Bir dönem Ak Parti’de il başkan adayı da olan Nuray Pakatçı ise halkla ilişkiler ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu başkan olarak belirlendi.

Tarım ve hayvancılık Türkay Berberoğlu’na, gençlik kolları, engelli hakları, bürokratik ilişkiler ise Süleyman Semerci’ye verildi. Partide eğitimden sorumlu başkan ise Hüseyin Ateş oldu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı