REKLAMI GEÇ

Kazdağlı’dan terör yorumu

DPi Birinci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, her geçen gün artan terör olayları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Demokrat Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Kazdağlı, ülkede artan terör olaylarını hükümetin beceriksizliği olarak nitelendirdi. Kazdağlı, terör ile ilgili düşüncelerini dile getirirken, “Her gün terör, yüreğimizi dağlıyor, tansiyonumuzu yükseltiyor. Ama şunu bilmeliyiz ki; Türkiye ilk kez terörle karşı karşıya kalmıyor. Ülkemizin bu konuda ciddi bir tecrübesinin olmasına rağmen, elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Hükümetin bu konudaki tavrını, Demokrat Parti olarak çok yanlış buluyoruz. Hükümetin ilgisiz kalması, teröre prim verirken, her gün bir vatan evladımızın da şehit olmasına neden oluyor. Şu anda herkesin birlik, beraberlik içinde olması gerekiyor. Fakat hala, tüm siyasi partiler terör üzerinden siyaset yapma arayışı içindeler. Bu da bizim şiddetle kınadığımız bir durumdur. Çünkü şimdi terör belasına karşı el birliği yapmamız gereken bir dönemdeyiz. O yüzden birbirimizin kuyusunu kazmaktan vazgeçip, gücümüzü birlik ve beraberlik yönünde kullanmalıyız” ifadesini kullandı.

“Kimse söndüremeyeceği ateşi yakmasın”

Partisinin terör konusu ile ilgili kesin bir planı olduğunu belirten Hasan Kazdağlı, genel başkanlarının bu konuda oldukça tecrübeli olduğuna dikkat çekerek, “AKP Hükümeti milletimizin terör konusundaki hassasiyetini kullanarak göz boyamaya çalıştı. Ama bugün baktığımızda hiçbir şey beceremediklerini görüyoruz. Kimse söndüremeyeceği bir ateşi yakmaya çalışmasın. Yoksa o ateş, bugün olduğu gibi herkesi yakar. Denizlimiz önceki gün bir evladını daha toprağa verdi. Artık umarız ki; Şehit Basri Aslan kardeşimiz, ülkemizin göreceği son terör kurbanı olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı