REKLAMI GEÇ

Denizlili Ören’i kaybettik

Denizlili Ören’i kaybettik

İhlas Holding’in Denizlili Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi gördüğü hastanede yoğun bakımda vefat etti

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2013 Cumartesi, 09:54

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde doğan ve ilk ve orta okulu eğitimini burada tamamlayan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören, uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İki gündür yoğun bakımda olduğu öğrenilen Ören’in cenazesi bugün, Eyüp Sultan Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Sultan Mezarlığı’nda kayınpederi Hüseyin Hilmi Işık’ın yanına defnedilecek öğrenildi.

ENVER ÖREN KİMDİR?
Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli’nin Honaz nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli’de tamamlayarak Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi. 1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya’ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı.

Yorumlar

ramiz   -  Bağlantı 25 Şubat 2013, 15:07

allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dilerim cennet mekanı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı