REKLAMI GEÇ

Ayhan: Stratejik derinlikte boğuldular

Ayhan: Stratejik derinlikte boğuldular

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, “komşular ile sıfır sorun” söylemiyle yola çıkan hükümetin, stratejik derinlikte boğulduğunu savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2014 Çarşamba, 14:32

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşanan olaylarla ilgili Türk milletine doğruyu söylemediğini iddia eden Ayhan, “AKP’nin komşular ile sıfır sorun politikası maalesef stratejik derinlikte boğulmuştur. Bir tek komşumuzla iyi ilişkimiz kalmamıştır. Bu yetmezmiş gibi komşu coğrafyalarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türk bayrağı hedef alınır hale gelmiştir. AKP’nin dış politikası Libya, Mısır, Suriye ve Irak’ta, İsrail’de gümlemiştir” dedi.

Tüm yaşananlara rağmen Erdoğan’ın IŞİD’E en küçük tepki göstermediğini söyleyen Ayhan,“Ülkemizin Ortadoğu’daki mezhep savaşı bataklığına ne için sürüklendiğini AKP Hükümeti bir an önce bu millete açıklamalıdır. Ancak, Ne başbakan, nede hükümette IŞİD’i eleştiren ciddi bir tek söz henüz duyulmuş değildir.Dahası IŞİD’e terörist bile diyememiştir.Başbakan basına, muhalefete ve millete itidal çağrısı yapmaktadır. Tereyağından kıl çeker gibi meseleyi halledeceğini söyleyerek meseleyi küçümsemektedir. Halbuki tereyağına kılı düşüren kendisidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı