REKLAMI GEÇ

Denizli MHP, Bahçeli’ye destek verdi

Denizli MHP, Bahçeli’ye destek verdi

2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı destekleme kararı alan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Denizli İl Başkanı Birtürk’ten de destek geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2018 Perşembe, 09:57

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ı destekleme kararı almasının Türkiye’deki yankıları sürerken, Denizli’de İl Başkanı Cafer Birtürk’ten bu karara tam destek geldi. Birtürk, MHP’nin şer odaklarının planını bozacağını söyledi, “Devlet Bahçeli bu güne kadar ne söylemişse çıkmıştır” dedi.
MHP Lideri Bahçeli’nin kararlı duruşunun devletin bekası için gerekli olduğunu söyleyen İl Başkanı Birtürk, “Biz Denizli teşkilatı olarak liderimizin arkasındayız” dedi.
Bahçeli’nin tavrının devletin bekası için ortaya konmuş kararlı bir tavur olduğunu söyleyen Birtürk, ” Tüm Denizli MHP Teşkilatı, Ülkü Ocaklarımız ve ülkücü görüşe mensup sivil toplum kuruluşları hep beraber Tüm gücümüzle destekliyoruz. Genel Başkanımızın aday çıkarmayıp Cumhurbaşkanımıza destek vermesi tüm şer odaklarının birkez daha oyununu bozmuştur Çünkü söyledikleri hep doğru çıkmıştır. Denizli’den hep destek, tam destek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı