REKLAMI GEÇ

“Hizmetin reklamı olmaz!”

“Hizmetin reklamı olmaz!”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Zolan’ın yaptığı açıklamaları ve belediyenin reklamlarını sert bir şekilde eleştirdi. İpek, “Hizmet değil bıkkınlık getirdiniz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2014 Cuma, 13:49

MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, Denizli Belediyesi Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ı eleştirdi.

“Denizli’de pazaryerlerinin daha modern daha temiz ve ısıtmalı olması gerektiğini söyledik, hemen arkasından pazaryerlerinin reklamlarını yayınladılar, park sorunu olduğunu söyledik iki gün geçmeden park sorunu kalmayacak dediler, reklam verdiler. Bu kadar ucuz siyaset olmaz” şeklinde konuşan Ali İpek, Osman Zolan’ın son 10 yılda yapılanlarla Denizli’nin çehresini değiştirdiklerine dair yaptığı açıklamaları da sert bir şekilde eleştirdi.

HİZMET DEĞİL BIKKINLIK GETİRDİNİZ!
İpek, “İki battı çıktı, iki park ile mi Denizli’nin çehresi değişti. Bunlarla mı Denizli’yi vizyon kent yaptınız. Sizin şehircilik anlayışınız buysa son 10 yılda, yerinde saymak şurada dursun, üreticisiyle, tüketicisiyle, esnafıyla bıktırdığınız, hayattan bezdirdiğiniz insanlar daha çok sıkıntı çekecek demektir. Aldığınız kararlar ve yaptığınız uygulamalarla Denizli’nin hem iş hem de sosyal yaşamını öldürdünüz. Yolları mahvettiniz. Alt yapı çalışması diye başlattığınız uygulamaların bir çoğunu defalarca yeniden yapmak zorunda kaldınız. Bunlar saymakla bitmez. Şimdi de hizmetin reklamını yapıyorsunuz. Açtığınız yerleri defalarca açıp çok büyük iş yapmış gibi gösterdiniz. İnsanları kandırabileceğinizi sanıyorsunuz ama siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz” dedi.

“VİZYON KENT NASILMIŞ GÖRECEKLER”
MHP Büyükşehir Adayı Ali İpek, “Biz projelerimizi açıklamayarak Mart ayına bırakmakla doğru yapmışız. Biz ne dediysek, anında projelendirip reklamlarını yaptılar bunlar. Madem bunlar sizin projeleriniz içinde vardı neyi beklediniz? Neden beklediniz. Bunları yapmak için Büyükşehir Belediyesi olmanıza gerek yoktu ki. Şimdi vizyonu bunlarla sınırlı olan arkadaşlar biz Mart ayı başında projeleri açıkladığımızda, hizmet neymiş, nasıl olurmuş, vizyon kent nasılmış görecekler” diye konuştu.

face twit

İDDİAM OLMASA ADAY OLMAZDIM!
Ali İpek konuşmasını şöyle tamamladı:
“Şimdi bana soruyorlar ‘gerçekten iddialı mısın, kazanacağına inanıyor musun?’ diye. Elbette iddialıyım. Ben bugüne kadar iddiamın olmadığı, başarılı olacağıma inanmadığım hiçbir işe girmedim. Korku imparatorluğu yaratıp, ben ne dediysem o diyerek, bu ülkenin değerlerini ayaklar altına almaya çalışanların karşısına çıkmak benim boynumun borcuydu. Bu memleketin insanıyım. Ekmeği burada kazandım yedim. Anlımın akıyla, dürüstçe yaşadım. Her ne söz verdiysem yaptım. Bu yüzden de beni vurabilecekleri bir yer olmadığından ellerinde belge olmadığı halde Denizlispor üzerinden beni vurmaya çalışıyorlar. Cevap verin dedik. Elinizde bilgi belge ne varsa çıkarın dedik, o da çıkmadı. İçi boş şeylerle insanları oyalamasınlar, vakitlerini çalmasınlar. Biz dolu dolu, gümbür gümbür geliyoruz. Denizli’yi şaha kaldıracağız.”

ali-ipek-kimdir-anons

Yorumlar

Kemal Kara   -  Bağlantı 7 Şubat 2014, 14:16

Reklam tabelaları yaptıkları işlerden büyük Denizli uyansın artık!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı