REKLAMI GEÇ

Baklan ihaleyi sordu

Baklan ihaleyi sordu

Denizli İl Genel Meclisi’nin dünkü oturumunda Demokrat Parti Grup Başkanı Abdi Baklan Pamukkale’deki Güney Kapısı girişindeki uzay çatı altında bulunan iki dükkanın birleştirilerek bir blok halinde hediyelik cam eşya mağazası olarak Zümrüt Cam’a verilmesi hakkında soru önergesi verdi. Abdi Baklan ihale hakkında bilgi istedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile yapılan ek protokole göre Pamukkale ören yerinde İl Özel İdaresince kiraya verilecek kapalı veya açık alanlar arasında bulunun Güney

Kapısı girişindeki uzay çatı altında bulunan iki dükkânın hediyelik cam eşya mağazası olarak Zümrüt Cam’a verilmesi hakkında soru önergesi veren Abdi Baklan ihale hakkında bilgi istedi.

Verdiği soru önergesi ile aldıkları duyumları dile getiren Abdi Baklan, “ İlimizin ülkemizin ve dünyamızın gözbebeği ve tarihi ve turistik değerlere sahip Pamukkale’de hizmetlerin daha etkin, hızlı şeffaf ve çok başlılığı en aza indirmek için İl Özeli İdaresinin atmakta olduğu adımlara yeni idari yapılanmasına iktidarıyla, muhalefetiyle destek verdik. Bu güne kadar Pamukkale ile ilgili tüm kararlar oy birliği ile alınmıştır. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile yapılan ek protokole göre Pamukkale ören yerinde İl Özel İdaresince kiraya verilecek kapalı veya açık alanlardan Güney Kapısı girişindeki uzay çatı altında bulunan iki dükkânın birleştirilerek bir blok halinde hediyelik cam eşya mağazası olarak Zümrüt Cam’a verildiği ve mağazanın açıldığını duymaktayız. Söz konusu bu yerin hangi yasal çerçeve içinde ve hangi şartlar ile Zümrüt Cam’a verildiği konusunda aldığımız duyumlar ile tereddütlere düşmekteyiz. Zümrüt Cama verilen yerde iki dükkânın birleştirilip tek blok haline getirilmesi için proje tadilatı izni alınmış mıdır? Zümrüt Cama verilen yer hangi yöntemle verilmiştir. Hangi tarihte ihaleye çıkarılmıştır, ihale ilanı ne zaman ve nerde yayınlanmıştır, ihaleye kimler katılmıştır ve ihaleye katılanlar hangi teklifleri bulunmuştur? Zümrüt Cam ve idare arasında noter huzurunda bir sözleşme imzalanmış mıdır?” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı