REKLAMI GEÇ

CHP’de birlik rüzgârları

CHP’de birlik rüzgârları

CHP Merkez İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP’nin 15. kongre öncesi Grand Keskin Otel’de düzenlenen kokteylde, AKP’nin ümmetçi, halkı yoksulluğa iten politikalarından kurtulabilmenin tek yolunun, parti içi birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2008 Cumartesi, 01:00

CHP’nin 15. kongresinin öncesinde Grand Keskin Otel’de düzenlenen kokteylde, CHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Müjdat İlhan ilçelerde yapılan kongreleri değerlendirdi. CHP’nin tüm isimlerinin bir araya geldiği kokteyle üst düzey yöneticilerin yanı sıra, Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur da katıldı. Kokteylde konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı ve 15. Kongre adayı İlhan, hükümetin adaletsizlik ve yanlış politikalarına karşı parti olarak, birlik ve beraberlik içerisinde bulunmanın önemine değindi.

‘Birbirimize sahip çıkmalıyız’

Yaptığı konuşmada ülkemizin son derece zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Müjdat İlhan, AKP iktidarının ümmetçi, insanları yoksullaştıran politikalarına karşı dimdik ayakta durabilmek için bir arada mücadele etmenin gerekliliğinin altını çizdi. Bu mücadelenin tek yolunun, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmak ve Cumhuriyetle elde edilen değerlerin halka sunmak olduğunu belirtti. CHP’nin tüm bu değerlere sahip olduğunu söyleyen İlhan, “AKP iktidarı, halkın değerlerini peşkeş çekiyor ve halkı hiçe sayıyor. Bu vurdumduymazlığa karşı harekete geçmek için gereken güç, halktadır. İnsanların birbirine yabancılaştırıldığı bu dönemde biz yönetim olarak, herkesle birebir temas kurmaktan yanayız. Ve tüm bu olumsuz koşullarda, birbirimize sahip çıkmalıyız. Bizim için tek amaç çalışmak olmalıdır. Hep birlikte CHP’nin, gelecek yüzyıla damgasını vurmasını sağlamalıyız. Bu çok zor bir şey değil. Kurtuluş savaşının ardından bu başarılmıştır” diye konuştu. İlhan konuşmasının sonunda 12 Ocak tarihinde Zebrano Düğün salonunda saat 11:00’da yapılacak olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimi içinde tüm CHP’lilere katılma çağrısında bulundu.

‘Tüm güç halkın elinde’

CHP’nin kongre sürecine değinen CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de bu kongrelerin devam ettiğini ve bu kongrelerin, CHP için bir yol haritası olma özelliği taşıdığını ifade etti. Kurtuluş Savaşı sırasında verilen mücadeleler gibi hummalı çalışmaların ardından halkı iyilik ve güzelliklere taşımayı amaçladıklarını belirten Ertemur, “AKP’nin olumsuz politikalarından kurtulmak için en büyük güç halkın elindedir. Ve bundan sonra seçilecek bütün yönetici arkadaşlarımıza da çok büyük görevler düşmektedir. Bugün partimiz için, bir arada olma günüdür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı