REKLAMI GEÇ

Bakan Nihat Zeybekci ile bayramlaşmak için 1 saat beklediler

Bakan Nihat Zeybekci ile bayramlaşmak için 1 saat beklediler

Denizli protokolü ve Denizlililer, Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda bayramlaştı. Bakan Nihat Zeybekci, 1 saat gecikmeli gelince onunla bayramlaşmak isteyenler gölgede 36 derece olan sıcak havada zorlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2017 Pazar, 15:19

Denizli’de bayramlaşma Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yapıldı. Bayramlaşma saatinin 14.00 olduğu daha önceden duyurulmuştu. Büyükşehir Belediye Binası önüne kurulan çadırın gölgesinde ve çevredeki ağaçların gölgesinde, güneş altında vatandaşlar bayramlaşmak için protokolü beklemeye başladı.

Dakikalar ilerledikçe protokol üyeleri, belediye başkanları bayramlaşma yerine geldiler. Ancak, saat 12.30’da parti binasındaki bayramlaşma törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, saat 14.00’te başlaması gereken bayramlaşmaya gecikti. Aşırı hava sıcaklığı nedeniyle meydanda bekleyenlere belediye görevlileri su yetiştirmekte zorlandı. Bakan gecikince meydanda dakikalarca bayramlaşmak için Zeybekci’yi bekleyen çok sayıda vatandaş ayrıldı. Yine de 300’ün üzerinde kişi beklemeyi tercih etti.

Saat 15.05’te meydana giriş yapan Zeybekci, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı, “Halkımızın bayramını kutluyorum. Allah bu ülkeye, bu millete zeval vermesin. Bayram nedeniyle hoşgörü, birlik ve beraberliğimiz pekişsin” dedi.

Bakan Zeybekci, Denizli protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra polis telsizinden anons yaptı, görevi başındaki polislerin bayramını kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı