REKLAMI GEÇ

Tekden Hastanesi’nden VIP Doğum Paketi

Tekden Hastanesi’nden VIP Doğum Paketi

Denizli Tekden Hastanesi, anne ve baba adayları için VIP Doğum Paketi uygulaması başlattı. VIP Doğum Paketi hakkında bilgi veren Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Anne babalarımızın ve misafirlerinin konforu için tüm ayrıntıları düşündük” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2014 Pazartesi, 11:35

Tekden Hastanesi , VIP Doğum Paketi uygulaması başlattı. Uygulama hakkında bilgi veren Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “9 ay boyunca türlü sıkıntılara katlanarak bebeğini sevgiyle karnında büyüten annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Anne babalarımızın ve misafirlerinin konforu için tüm ayrıntıları düşündük.

denizli-tekden-vıp-dogum-paketi-ic-1

Onlara düşen sadece hastanemize gelerek bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu sevdikleriyle birlikte yaşamak. Biz istiyoruz ki anne olmanın o inanılmaz ulvi meziyetini VIP Doğum Paketimiz ile taçlandıralım ve çektikleri onca sıkıntıları unutturalım” dedi.

Işık, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:
“Bu amaç doğrultusunda da anne-babalarımız ve bebeklerimiz için oda süslemesinden, kuaför hizmetine, misafir ikramları olan çikolata, lavanta süsleri, lohusa şerbetinden, diyetisyen görüşmelerine kadar bir çok hizmeti sunuyoruz. Aynı zamanda bebeğin hayata merhaba dediği ilk günlerinde giyeceği kıyafetleri ve ilk fotoğrafları da albüm olarak sunuluyor. VIP hizmeti sunduğumuz bu paket için de önemle belirtmek istediğimiz nokta da paketin çok büyük bedelinin ise çok küçük olduğudur.”

Tekden Hastanesi VIP Doğum Paketinden yararlanan anne-babalardan bir çift olan Hatice ve Selim Tintin ailesi ise duygularını şöyle ifade etti:
denizli-tekden-vıp-dogum-paketi-ic
“Tekden Hastanesi’nin bu hizmeti bizi çok mutlu etti. Herşeyin düşünülmüş olması çok güzel. Hemşirelerimizden bebek bakımı, emzirme gibi konularla ilgili aldığımız eğitimler için de teşekkür ediyoruz. VIP Doğum Paketi bize anlatıldığında fiyatının çok olabileceğini düşünmüştük fakat öğrendiğimizde hiç tereddüt etmeden bu paketten yararlanmaya karar verdik. Bu kadar hizmetin bir arada olduğu bir paket için çok cazip bir fiyat da bizi çok mutlu etti.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı