REKLAMI GEÇ

Odak Hastanesi’ni Bakan açtı

Odak Hastanesi’ni Bakan açtı

Denizli’de 2006 yılında hizmet vermeye başlayan Odak Tıp Merkezi’nin Oto Santral Garajı karşısındaki yeni hastane binasının açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2014 Cumartesi, 17:34

Ota Santral Garajı karşısında 13 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen, 13 katlı ve 24’ü yoğun bakım olmak üzere 105 yatak kapasiteli Odak Hastanesi’nin açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Ak Parti Milletvekilleri Bilal Uçar ve Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hastane personeli ile vatandaşlar katıldı.

denizli-odak-hastanesi-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-acilis-ic-1

“8 YIL ÖNCE YOLA ÇIKTIK”
Odak Hastanesi ortaklarından ve Başhekim Dr. Belkıs Sınık, açılışta yaptığı konuşmada 8 yıl önce 4 doktor arkadaş olarak yola çıktıklarını, bugün Denizli’ye modern bir hastane kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“SAĞLIK TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAK”
Denizli’nin şimdiden kamu ve özel hastaneleri ile bölgenin sağlık merkezi haline geldiğini vurgulayan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise hedeflerinin Denizli’yi Sağlık Turizmi’nin merkezi yapmak olduğunu söyledi.

denizli-odak-hastanesi-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-acilis-ic

BAKANA ÖZEL HEDİYE
Odak Hastanesi kurucu ortaklarından Dr. Şahin Öztürk, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye törenin anısına özel bir hediye verdi. Öztürk’ün pirinç üzerinde besmele yazılı el yapımı tabağı alan Bakan Zeybekci, “Ben bana verilen tüm hediyeleri Ekonomi Bakanlığı’na zimmetliyorum. Ancak bunu vermeyeceğim kendime saklayacağım” dedi.
Protokol üyeleri açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hastaneyi gezerek bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı