REKLAMI GEÇ

TEKDEN’DEN KADINLARA 8 MART JESTİ

TEKDEN’DEN KADINLARA 8 MART JESTİ

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 7-9 Mart tarihleri arasında tüm polikliniklerde kadınlardan ilave ücret almayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 11:31

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, toplumun temelinin aile, ailenin temelinin ise kadın olduğunu belirterek koruyucu hekimlik misyonu çerçevesinde bu özel günde de kadınları ve sağlıklarını unutmadıklarını söyledi. Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat “ Bütün insanlık olarak, duygu dünyamız ve iç alemimize bir göz atacak olduğumuzda, kadınlarımızın, fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırdıklarını görmek, hiç de zordenizli-tekden-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-yusuf-polat olmayacaktır. Bu özelliklerinden dolayı, insanlığın kalbi de, duygusu, estetiği de kadınlarımız değil midir?” diye konuştu.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, ne yazık ki artan kadına yönelik şiddet olaylarının gölgesinde kutluyoruz” diyen Uz. Dr. Yusuf Polat “Üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı kadınlarımız giderek daha yoğun bir biçimde şiddet olaylarına maruz kalmaktadır. Şiddetin önlenmesinde en etkili yollardan biri, toplumsal yapı içinde kadını güçlendirmektir. Bizlere de bu noktada önemli görevler düşüyor. Mesleki sorumluluğumuz gereği, kadını güçlendirmek ve şiddetle mücadele etmek için çözümler üretmemiz gerekiyor. Kadınla en sıkı teması kuran bir mesleğin mensupları olarak, ülkemizde kadına yönelik şiddetin önüne geçebilmek için BİZ de varız diyoruz ve bu alanda çalışan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya açık olduğumuzu belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise kadınların etkisinin hayatın her alanında görüldüğüne dikkat çekti, bunun ülkemiz ve toplumumuz adına sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi. Işık “Kadınlarımız,denizli-tekden-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-cemal-simsek toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisidir. Nesillerin ve nesilleri geleceğe taşıyan liderlerin yetişmesinde en önemli görev, kutsal sıfatıyla anneliğe sahip kadınlarımızındır. Bu kutsal sıfata sahip kadınlarımız, annelerimiz, bacılarımız bizlerin baş tacı konumundadır.Bir gün değil, her gün kadınlarımızın değerini bilmek gerekir.Bizler de insanımızın, kadınlarımızın sağlığından sorumlu isek onların bu özel gününde yanında olmak istedik. Bu nedenle Tekden Hastanesi yönetimi olarak dünya kadınlar gününde kadınlarımıza sağlıklarını ihmal etmemelerini ısrarla söyleyeceğiz. 7- 9 Mart tarihleri arasında tüm polikliniklerimizde kadınlarımıza yönelik muayenelerden ilave ücret almayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı