REKLAMI GEÇ

Termal Sağlık Zirvesi’nde Tekden farkı

Termal Sağlık Zirvesi’nde Tekden farkı

52 ülkeden 500’e yakın davetlinin katıldığı 2. Uluslararası Termal Sağlık Turizm Zirvesi’ne, Tekden Hastanesi damga vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2017 Pazartesi, 11:17

Pamukkale ve Karahayıt’ın şifalı suları, termal ile medikal alanlarda gerçekleşen tedaviler, uluslararası uzmanların katımıyla Pamukkale Üniversitesi Kongre Merkezi’nde masaya yatırıldı.

2. Uluslararası Termal Sağlık Turizm Zirvesi’ne 52 ülkeden sağlık bakanlığı temsilcileri, doktorlar, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanları, seyahat acenteleri ve sigorta firmalarından 500’e yakın kişi katıldı.

Pamukkale ve termal suların markalaşması açısından büyük önem taşıyan bu zirve toplantısına Denizli’de grup hastane olarak hizmet veren Tekden Hastanesi damga vurdu.

2 gün boyunca Pamukkale Üniversitesi Kongre Merkezi’nde stant açan Tekden Hastanesi, aynı zamanda gün içinde İran, Makedonya, Pakistan, Gürcistan, Amerika, Almanya ve İngiltere gibi ülkelerden gelen yabancı heyeti de ağırladı.

Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın ağırladığı heyet, hastane ziyareti sonrası teknolojik donanım ve fiziksel altyapısına hayran kaldığı Tekden Hastanesi’ne övgüler de bulundu.

“TEKDEN HASTANELERİ OLARAK SAĞLIK TURİZMİNİN ÖNEMİNİ YILLAR ÖNCESİNDEN BELİRLEDİK”
Pamukkale ve Denizli’nin markalaşmasında sağlık turizminin ciddi anlamda getirisi olacağını belirten Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, Tekden Sağlık Grubu olarak sağlık turizmi stratejilerini yıllar öncesinden belirlediklerini söyledi.

Polat, “Sağlık Turizmi insanlığa hizmettir. Ülkemiz sağlık standartları açısından diğer ülkelere göre çok büyük artılara sahip. Hem fiziksel yapılanma hem de teknolojik tıbbi donanımlar bakımından çok öndeyiz. Tekden Hastaneleri olarak sağlık turizminin önemini yıllar öncesinden tespit ettik ve uzun süredir bu konudaki çalışmalarımız devam etmektedir. Sponsoru olduğumuz 2.Uluslararası Termal Sağlık Turizm Zirvesi ise Denizli’nin potansiyelini tüm dünyaya göstermekle beraber Tekden Hastanesi’ni de amaçlarına ulaştırmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı